KHGB Meclis Toplantısı yapıldı

Gündem Yayın: 14 Kasım 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 14.11.2020 06:54:09
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
1142 okunma
Google News
Kütahya Merkez İlçe Köylerine Hizmet Götürme Birliği (KHGB) Meclis Toplantısı, Vali Vekili Halil İbrahim Ertekin başkanlığında yapıldı. 

Milli Eğitim Müdürlüğü Beylerbeyi Toplantı Salonunda yapılan toplantıya Vali Vekili Halil İbrahim Ertekin’in yanı sıra İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Murat Koyak, Birlik Sekreter Vekili Abdullah Kılıç, İl Genel Meclisi üyeleri ile muhtarlar katıldı. 
 
 
 

Merkeze bağlı köylerde yürütülen çalışmaların değerlendirildiği toplantıda gündem maddeleri görüşüldü.
 
“Merkez köylere 9 milyon 96 bin 291 TL yatırım yapıldı”

Pandemi sürecine rağmen çalışmaların kesintisiz sürdürüldüğünü belirten Vali Vekili Halil İbrahim Ertekin, “Köylerimizi ziyaret ederek eksiklerinin hızla giderilmesi ve ihtiyaçlarını karşılama gayretiyle birlik ve beraberlik içerisinde çalıştık. 2020 yılı içerisinde ulaştırma sektörü yatırımlarına 5 milyon 495 bin 937 TL, içme suyu ve kanalizasyona 4 milyon 149 bin 231 TL, köy konağı, okul onarımı vb. yatırımlarında 281 bin 123 TL olmak üzere toplamda 9 milyon 96 bin 291 TL yatırım yapıldı” diye konuştu. 

“Köylerimiz için elimizden geleni yapacağız”

Koronavirüs salgınının durdurulması noktasında muhtarlardan destek isteyen Ertekin, “Salgını en kısa sürede atlatmalıyız. Maske, mesafe ve temizlik kuralları konusunda vatandaşlarımızı bilgilendirmeye devam edelim. Süreci atlattığımız takdirde hizmetler daha verimli ve daha faydalı olacak. Köylerimizin ihtiyaçlarını gidermek için birlik ve beraberlik içerisinde elimizden geleni yapacağız” dedi. 

Toplantı, görüş ve önerilerin paylaşılmasının ardından sona erdi.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.