Keramika Zirve Başarı Ödülleri Sahiplerini Buldu

Gündem Yayın: 03 Şubat 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 03.02.2021 20:13:26
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
1549 okunma
Google News

Dpü & Keramika Zirve Başarı Ödülleri Sahiplerini Buldu

 

Dumlupınar Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsünde eğitim gören üstün başarılı öğrencileri, tez dönemi öncesinde , akademik çalışmalara teşvik etmek ve öğrencilerde farkındalık uyandırmak amacı ile Keramika Zirve Başarı ödülleri ile ödüllendirilerek , bir ilke imza atıldı.

 

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi ve Keramika nın katkıları ile Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Ahmet Yakupoğlu konferans salonunda gerçekleşen ödül töreni keyifli anları da hafızalara kazıdı.

 

Keramika olarak açılış konuşmasını gerçekleştiren Keramika Genel Müdürü  Emin YÜCE ; "Bilimin ne kadar önemli olduğunu biliyoruz fakat kabul edilmesinde sorunlar yaşıyoruz. Bizler sanayinin daha da güçlü olmasını bilimden aldığımız ilhama borçluyuz. Bilimsiz hiçbir şey tam olmayacağı için , bu uğurda geçe gündüz demeden çalışan ve ürettikleri ile milletine hizmet etmeyi kendine amaç bilen tüm bilim insanlarını kutluyor ve Keramika olarak her zaman bilimin yanında olacağımızı bir kez daha belirtmek istiyorum" diyerek konuşmasını tamamladı.

 

Gerçekleştirilen ödül törenine Vali Yardımcısı   Halil İbrahim ERTEKİN, AK Parti Kütahya Milletvekili   Ceyda ÇETİN ERENLER, Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı  Necati GÜNDÜZ, Belediye Başkan Vekili  Ömer KÖSE, Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr.   Kâzım UYSAL, İl Müftüsü Müftüsü  Hüseyin DEMİRTAŞ, Keramika Genel Müdürü  Emin YÜCE, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürü Prof. Dr.  Şahmurat ARIK ve ödül alacak öğrencilerimizin kayıtlı oldukları programların anabilim dalı başkanları da katılarak etkinliğimize katkı sağladılar. 

 

 

Keramika Zirve Başarı Ödüllerini alan öğrenciler,

 Fen Bilgisi Eğitimi Yüksek Lisans Programı öğrencisi  Sevde Betül KÖNÜL, İleri Teknolojiler Yüksek Lisans Programı öğrencisi  Mehmet ERGÜL, Sanat ve Tasarım Yüksek Lisans Programı öğrencisi Meltem ÖZKAN, İşletme (Finans) Yüksek Lisans Programı öğrencisi  Bahar DUMAN, Beden Eğitimi ve Spor Doktora Programı öğrencisi  Yunus ŞAHİNLER.

 

 

 

"Ödül alan öğrencilerimizi Keramika ailesi olarak tebrik ediyor, başarılarının katlanarak artacağı bir hayat diliyoruz." denildi. 

 

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.