Keramika’ da “Dijital Dönüşüm ve Yeni Nesil Pazarlama” Eğitimleri Tamamlandı

Ekonomi Yayın: 05 Nisan 2022 - Salı - Güncelleme: 05.04.2022 18:11:17
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
3069 okunma
Google News
Keramika’ da “Dijital Dönüşüm ve Yeni Nesil Pazarlama” Eğitimleri Tamamlandı
 
Zafer Kalkınma Ajansı’nın 2021 Yılı Teknik Destekleri kapsamında finanse edilen " Dijital Dönüşüm ve Yeni Nesil Pazarlama " eğitimleri 15.02.2022-05.04.2022 tarihleri arasında DPÜSEM Müdürlüğü tarafından Kera Academy ‘nin katkılarıyla gerçekleştirildi.
Farklı Sektörlerde Dijital Dönüşüm Etkileri, Dijital Müşterinin Beklentileri, Türkiye ve dünyadan farklı sektörlerde etkili dijital dönüşüm örneklerinin incelendiği eğitimler 48 saatlik sürecin sonunda tamamlandı. Dumlupınar Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Müdürlüğü eğitmenleri tarafından koordine edilen eğitimler sonunda toplam 25 katılımcıya sertifikaları törenle teslim edildi.
Keramika Konferans Salonunda gerçekleştirilen sertifika törenine Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kazım Uysal, Zafer Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Veli Oğuz, DPÜSEM Müdürü Ahmet Bülent Gül, DPÜSEM Yetkilileri, Keramika Yönetim Kurulu ve Keramika personelleri katılım sağladılar.
 
Keramika adına konuşmalarını gerçekleştiren Genel Müdür Emin Yüce:”- Öncelikle, Zafer Kalkınma Ajansı 2021 Yılı Teknik Destekleri Kapsamında Keramika olarak yürüttüğümüz, son yıllarda ülkemizde ve dünyada popüler bir konu olan, Dijital Dönüşüm ve Yeni Nesil Pazarlama eğitimine personellerimizin ilgisi bizleri son derece mutlu etmiştir. Türkiye ve dünyadan farklı sektörlerde etkili dijital dönüşüm örnekleri, dijital dönüşümde verinin önemi, dijital müşterilerin beklentileri, dijital müşteri ilişkileri yönetimi gibi çok önemli konuların değerlendirildiği bu eğitimlerle birlikte Keramika Ailesi olarak, uzun bir süredir devam eden Dijitalleşme çalışmalarımızda büyük bir ivme kazanacağımıza inanıyoruz.   
 Bu vesile ile Zafer Kalkınma Ajansına, bölge sanayisinin gelişmesi ve kalkınması adına vermiş oldukları bu destekler için, Keramika ailesi adına teşekkürlerimi iletmek isterim. Ayrıca bu faaliyet Kapsamında Dumlupınar Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi eğitimcilerimizle bir araya geldik. Başta Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kazım Uysal olmak üzere Dumlupınar Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi yetkililerine de katkılarından dolayı teşekkür ediyorum.” Dedi. 
 
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.