Kent Konseyi, Emniyet Müdürünü Ziyaret Etti

Gündem Yayın: 30 Temmuz 2020 - Perşembe - Güncelleme: 30.07.2020 16:33:47
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1186 okunma
Google News

Kent Konseyi, Emniyet Müdürünü Ziyaret Etti
Kütahya Kent Konseyi Başkanı Ali KAYA, bazı Yürütme Kurulu üyeleri, Kütahya Emniyet Müdürü Necmettin KOÇ'u makamında ziyaret ederek; çalışmaları ile ilgili bilgi alışverişinde bulundu. 
Aynı zamanda Emniyet Müdürü'nü yeni görevinde başarılar diledi. Emniyet Müdürü KOÇ, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; "Kütahya'mız asayiş açısından bazı illere nazaran daha sakin bir şehrimiz. Ancak tabii ki bazı sıkıntılı konularda hassasiyetle hareket etmek gerekiyor. Özellikle çocuklarımızın eğitimi, uyuşturucu ve kötü alışkanlıklardan uzak tutulması konusunda hassasiyetlerimiz var. Zaman zaman Kütahya'ya dışarıdan intikal eden bazı unsurlar sürekli takibimizde. Biz huzurlu bir şehir, olması için insanlarımızın huzur içerisinde yaşamalarını sağlamak için tüm ekiplerimizle çok koordineli bir biçimde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu arada şehrin diğer dinamikleri ve etkin unsurlarıyla da koordineli bir şekilde çalışmaya özen gösteriyoruz. 
Kent Konseyi olarak sizden de tespit ettiğiniz eksiklik ve olumsuzlukları intikal ettirmeniz, önerilerde bulunmanız halinde bunların gereğinin yapılacağından endişeniz olmasın. Ziyaretiniz için tekrar teşekkür ediyorum" dedi. 
Kent Konseyi Başkanı Ali KAYA da; "İçinde yaşadığımız pandemi süreci son bir kaç aydır toplanmamıza mani oldu. Ancak ön hazırlıklarımızı yapabildik. Kent konseyimiz göreve geldiğinden bu yana Kütahya'mızın sorunlarını meslek komiteleri aracılığıyla belirleyip, yine 24 meslek komitemizin kendi ihtisas alanlarındaki öneri ve çalışmalarını yürütme kurulumuzda değerlendirip, belediye meclisimize sunduk. Bunlardan bazıları uygulamaya alındı, arkadaşlarımızla birlikte çalışmalarımıza devam ediyoruz" dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.