Kendisini Polis Olarak Tanıtan Dolandırıcı Yakalandı

Kendisini Polis Olarak Tanıtan Dolandırıcı Yakalandı

Asayiş Yayın: 12 Ekim 2014 - Pazar - Güncelleme: 12.10.2014 11:57:34
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3585 okunma
Google News

Kütahya'da, kendisini polis olarak tanıtıp telefonla aradığı 71 yaşındaki Y.T.'nin 22 bin Euro'sunu almak isteyen 23 yaşındaki Halit A. yakalandı.

İddiaya göre Halit A., telefonla aradığı Y.T.'ye kendini polis olarak tanıtıp bankadaki hesaplarının terör örgütünün eline geçtiğini söyledi. Y.T., Halit A.'nın isteği üzerine Atatürk Bulvarı'ndaki bir banka şubesine giderek hesabındaki 22 bin Euro'yu çekmek istedi. Banka görevlileri, Y.T.'nin kendilerine hesabından terör örgütünün eline geçtiğini söylemesi ve bu nedenle parayı çekmek istediğini belirtmesi üzerine durumu polise bildirdi. Gelen polis ekipleri, Y.T.'ye telefonla arayan kişinin dolandırıcı olduğunu belirtti. Y.T., polislerin içerisine Euro yerine kağıt koyduğu poşeti kendisine telefon eden dolandırıcının istediği bir çöp varilinin yanına bıraktı. Kısa süre sonra poşeti almaya gelen Halit A. polis ekipleri tarafından yakalandı.

Daha önce de bir kişinin 5 bin lirasını dolandırdığı belirlenen H.A., yapılan sorgulamasının ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.