Kazada Ölenlerin Kimlikleri Belirlendi

Kazada Ölenlerin Kimlikleri Belirlendi

Asayiş Yayın: 10 Ekim 2013 - Perşembe - Güncelleme: 10.10.2013 23:11:09
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
5678 okunma
Google News


KÜTAHYA’nın Gediz İlçesi’ne 25 kilometre uzaklıktaki Efendi Köprüsü Köyü yakınlarında TIR ile yolcu minibüsünün çarpışması sonucu 8 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. Minibüste sıkışan cesetlerin çıkartılmasına çalışılıyor.

Kaza, Gediz İlçesi’ne bağlı 25 kilometre uzaklıktaki Efendi Köprüsü Köyü yakınlarında bugün saat 16.00 sıralarında meydana geldi. Kütahya’dan aldığı yolcularla Gediz’e hareket eden kimliği henüz belirsiz şoför yönetimindeki 43 LR 115 plakalı minibüs, köy yakınındaki köprü üstünde karşıdan gelen 43 AF 245 plakalı TIR ile çarpıştı. Çarpmanın şiddetiyle ortalık savaş alınına döndü. Feci kazayı gören köylüler yardıma koşarken, sağlık, itfaiye ve jandarma ekiplerine de haber verdi. Bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi. İlk belirlemere göre kazada, 8 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Yaralılar ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Hurda yığınına dönen minibüste sıkışan cesetlerin çıkartılması için itfaiye ekiplerinin başlattığı çalışma sürüyor. Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.

ÖLÜ SAYISI 9'A YÜKSELDİ

Kütahya'nın Gediz İlçesi'nde meydana gelen kazada yaralanarak hasteneye kaldırılan 4 kişiden biri hayatını kaybederken, kazada ölenlerin sayısı 9'a yükseldi.

KAMYON VE MİNİBÜS ŞOFÖRÜ İLE 1 YOLCU AĞIR YARALI

Kazada 43 LR 115 plakalı minibüsün şoförü İbrahim Erkan ve 43 AF 245 plakalı kamyonun şoförü Hasan Özhan ile minibüste bulunan yolculardan Ali Şengül ağır yaralandı. Ağır yaralı 3 kişi Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Evliya Çelebi Eğitim Uygulama Hastanesi'ne kaldırılıp tedaviye alındı. Kazada hayatını kaybedenlerin kimliklerinin belirlenme çalışmaları sürüyor.

Öte yandan Kütahya'dan kaza yerine gitmekte olan bir ambulansının kamyonla çarpıştı. Bu kazada ölen ya da yaralanan olmadığı öğrenildi.

ÖLENLERİN KİMLİĞİ BELİRLENDİ

Kütahya'nın Gediz İlçesi'nde, yolcu minibüsüyle TIR'ın çarpışması sonucu ölen 9 kişinin kimliği belirlendi. Yetkililer hayatını kaybedenlerin isimlerini şöyle açıklandı:

"Mustafa Alakuş, Saniye Karaca, İsmail Karasakal, Mustafa Akkaş, Ayten Bozkurt, Merve Aymaz, Hatice Alakuş, Hülya Alakuş ve Fatma Kocabaş."
Kaynak: Oğuzhan KILIÇ-Mehmet ALTINTAŞ/GEDİZ(Kütahya), (DHA)

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.