Kaza Kurşunuyla Hayatını Kaybeden Asker Tavşanlı'da Toprağa Verildi

Turizm Yayın: 26 Mayıs 2018 - Cumartesi - Güncelleme: 26.05.2018 22:33:05
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
4325 okunma
Google News

Şehit asker toprağa verildi

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde Gaziantep İslahiye'de, arkadaşının tüfeğinin kazaen ateş alması sonucu hayatını kaybeden topçu er Adem Yıldız gözyaşı ve dualarla defnedildi.

Adem Yıldız, memleketi Kütahya'nın Tavşanlı ilçesine bağlı Çayır köyünde askeri törenle toprağa verildi.

Bekar olan Adem Yıldız'ın cenazesi Çayır köyüne getirilerek ikindi namazı sonrası tören düzenlendi. Cenaze törenine Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Ak Parti Milletvekili Vural Kavuncu, Tavşanlı Kaymakamı Yüksel Kara, Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, İl Jandarma Komutanı Albay Tayfun Dündar, Cumhuriyet Başsavcısı Hazım Aslancı, Adem Yıldız'ın babası Ali Rıza Yıldız, annesi Habibe Yıldız, kız kardeşleri, yakınları ile çok sayıda vatandaş katıldı. İkindi namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra Adem Yıldız'ın Türk Bayrağı'na sarılı naaşı omuzlara alınarak köy mezarlığına götürüldü. Yıldız, burada gözyaşları içerisinde toprağa verildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.