Kaymakamlıkta Öğrenciler için toplantı

Eğitim Yayın: 16 Haziran 2020 - Salı - Güncelleme: 16.06.2020 10:25:08
Editör -
Okuma Süresi: 44 sn.
1829 okunma
Google News
  Kaymakamlıkta Öğrenciler için toplantı
 
 2020 yılında yapılacak olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı ( YKS ) ‘nin kurallara uygun ve belli bir düzen içerisinde gerçekleşmesini sağlamak amacıyla, Kaymakam  Yüksel KARA başkanlığındaki Sınav Koordinasyon Kurulu, Belediye Başkanı Mustafa GÜLER, Tavşanlı ÖSYM Koordinatörü Doç. Dr Bülent CIRIK, İlçe jandarma Komutanı, İlçe Emniyet Müdürü, İlçe Milli Eğitim Müdürü ve İlçe Nüfus Müdürünün katılımıyla gerçekleştirildi.
Toplantı sonunda 13 binada 3148 öğrencinin katılacağı 3 oturumlu yapılacak sınav için gerekli tedbirlerin alınması kararlaştırıldı.Kaymakam Yüksel KARA;”Tavşanlılı gençlerimize başarılar diliyorum.İnşallah hedeflerine ulaşırlar.Vatanına, milletine büyük hizmetler gerçekleştirecekleri mevkilere gelirler”dedi.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.