KAYMAKAM KARALOĞLU DOMANİÇ’E VEDA ETTİ

Gündem Yayın: 22 Eylül 2017 - Cuma - Güncelleme: 22.09.2017 12:48:21
Editör -
Okuma Süresi: 5 dk.
3895 okunma
Google News

KAYMAKAM KARALOĞLU 
DOMANİÇ’E VEDA ETTİ
Bingöl'ün Yedisu ilçesine atanan Domaniç Kaymakamı Bünyamin Karaloğlu onuruna veda yemeği düzenledi. İlçeden ayrılan Kaymakam Karaloğlu, “Domaniç benim ilk göz ağrım, ilk yuvam” dedi.
İçişleri Bakanlığının kararnamesi ile Bingöl’ün Yedisu ilçesine atanan Domaniç Kaymakamı Bünyamin Karaloğlu onuruna bir veda yemeği verildi. Yemeğe Domaniç Kaymakamı Bünyamin Karaoğlu, Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Remzi Gören, Tavşanlı Kaymakamı Yüksel Kara, Domaniç Belediye Başkanı Sahvet Ertürk, Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Sağlam ve yönetim kurulu üyeleri, bazı daire müdürleri ile kaymakamlık personeli, muhtarlar ve ilçe halkı katıldı. Davetliler, Kaymakam Karaoğlu ile olan anılarını paylaştı ve hediye takdimi öncesi yemek renkli görüntülere sahne oldu. 
‘İLK YUVAM, İLK EVİM’
Sözlerine birçok ilki Domaniç’te yaşadığını ifade ederek başlayan Kaymakam Karaloğlu, “Domaniç benim ilk ekmek yediğim yerdir. İki sene önce Ramazan ayında buraya atandım. Buraya isteyerek geldim. Burası benim ilk yuvam, bu ilçede evlendim. Domaniç’teki lojman benim ilk evim, eşimle beraber ilk evimiz. O yüzden Domaniç benim hiçbir zaman aklımdan çıkmayacak. Ben biraz zorumdur, Karadenizliyim, ilk başta biraz zorlu geçti ama güzel bir birliktelik sağladık, güzel bir sinerji oluşturduk. Herkes kaybetmekten bahsediyor ama bizler hizmet adamıyız. Böyle Kaymakam gelmez sözleriyle geleceği ipotek altına almayın. Benden öncede gelmiştir, benden sonrada gelecektir. Halkın içerisinde olmaya çalıştık, sert görünüyorsun diye eleştiriler aldık düzeltmeye çalıştık” dedi.
‘İLK VE SONU BURADA YAPTIM’
Domaniç’in ilk göz ağrısı olduğunu söyleyen Karaloğlu, “Burada bir konser icra ettik, ilk görev yerimde ilki yaptık. Burada da son oldu. Grup üyelerimiz hepsi de burada. Burası beni ilk görev yerim, ilk göz ağrım, ilk evim, ilk evlendiğim yer. Tüm katılımcılara çok teşekkür ederim. Hakkı geçen herkesten bana hakkını helal etmesini istiyorum. Benden yana bir hak hukuk var ise helal olsun. Kızdığım biri var ise bugün kızdıysam yarın unuttum. Özellikle Gazeteci Mustafa seni hiç unutmayacağım. Eleştirilerini hiç unutmayacağım” diyerek konuşmasını sonlandırdı.
‘BİR ÇOK ŞEYİ DEĞİŞTİRDİ’
Konuşma yapan Domaniç Belediye Başkanı Sahvet Ertürk, Kaymakamdan ziyade bir kardeş kaybetmenin üzüntüsünü yaşadığını belirterek, “Kendisi adına seviniyorum, daha iyi yerlerde göreceğimize inanıyorum. Domaniç’e geldiğinde düzensiz olan ilçemiz adına çok çalışmalar yaptı. Bürokrasi ve siyasi yönden birçok şeyi değiştirdi. Çalıştığım Kaymakamların içerisinde en iyilerinden biri. İlçemize çok hizmetler yaptı” dedi.
BİR TÜRKÜ YAZILABİLİR
Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Sağlam, “Domaniçli olmam sebebiyle, buranın benim için ayrı bir önemi var. Sayın Kaymakamı konserinde tanıdım. Sayın Kaymakamımız çok sevilen biri olmuş Domaniç’te. İnşallah kendisi adına güzel bir Domaniç Türküsü yazılabilir” ifadelerini kullandı.
FAHRİ HEMŞERİMİZ OLDU
Bursa Kütahyalılar Derneği Başkanı Beyhan Gündüz, “Bakıyorum konuşurken herkesin boğazı düğümleniyor. Düğümlenmesine gerek yok ben işi bitirdim burada. Hiç kimse bir şey kaybetmiyor. Kelesliler vermek istemedi ama, sayın Kaymakamımız Domaniç’in hemşerisi olmayı kabul etti. Domaniç’in anası var, babası yok bir yetim dedik. Yetime yardımcı olmak herklesin vazifesi olduğu gibi Sayın Kaymakamımız görevidir. Domaniç’in bürokratı yok, siyasetçisi zaten yok. Bundan dolayı Kaymakamımız inşallah kısa zamanda Vali olur. Kütahya siyasetçilerimiz yapamadığını hemşerimiz olarak sizler yaparsınız” dedi.
Domaniç Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Ayverdi bir ansını paylaşarak hizmetlerinden dolayı Karaloğlu’na teşekkür etti. Konuşmaların ardından Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Sağlam, Kaymakam Karaloğlu’na günün anısına çini tabak takdim etti.                        

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.