Kaymakam Kara “ Sabrı ve şükrü öğreniyoruz”

Gündem Yayın: 17 Haziran 2017 - Cumartesi - Güncelleme: 17.06.2017 10:54:28
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3312 okunma
Google News

Kaymakam Kara “ Sabrı ve şükrü öğreniyoruz”
Tavşanlı Müftülüğü tarafından Kur’an Kursu öğrencileri ile şehit ve gazi ailelerine iftar programı düzenlendi. 
Müftülüğün organize ettiği iftar programına Kavaklı Kız Kur’an Kursu, Fevziye Hanım Kız Kur’an Kursu, Merkez Erkek Kur’an Kursu, Sultan Selim Erkek Kur’an Kursu, Kükürtlü Erkek Kur’an Kursu öğrencileri ile şehit ve gazi yakınları katıldı.
Levent Düğün Salonunda gerçekleştirilen iftar programında Kaymakam Yüksel Kara, “ Ramazan ayının birçok kazanımı var. Tabi en büyük kazanımı sabrı ve şükrü öğreniyoruz. Rabbim tuttuğumuz oruçları kabul etsin” diyerek Ramazan ayının önemine değindi. 
İlçe Müftüsü Hüseyin Aksoy ise“ ilçemizde Kavaklı erkek ve kız Kur’an Kurslarımız, Fevziye Hanım Kız Kur’an Kursumuz, Sultan Selim Erkek Kur’an Kursu, Kükürtlü Erkek Kur’an Kurslarımızda yatılı olarak öğrencilerimiz hizmet görmekte ve burada Kur’an eğitimini almaktadırlar. Rabbimin izni ve Devlet büyüklerimizin de kanunen müsaadesi ile bundan sonraki süreç içerisinde de ilkokul 4. Sınıfı tamamlayıp 5. Sınıfa geçen öğrencilerimiz velililerimizin de istediği takdirde hafızlık projesi kapsamına alınmakta ve şu anda bu saydığımız yatılı Kur’an Kurslarımızda öğrencilerimiz eğitimlerini daha yoğun olarak almaktalar” dedi. 
İftar programına Tavşanlı Kaymakamı Yüksel Kara, İlçe Milli Eğitim Müdürü Salim Karaboğa, ilçe Emniyet Müdürü Turgay Temel, Kur’an Kursları yöneticileri ve Kur’an eğitimi gören öğrenciler katıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.