Kaybolan Koyunları İz Takibi Yapan Jandarma Buldu

Asayiş Yayın: 05 Aralık 2016 - Pazartesi - Güncelleme: 05.12.2016 15:12:02
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
3227 okunma
Google News

Kütahya İl Jandarma Komutanlığı tarafından, Altıntaş ilçesine bağlı Saraycık köyünde kaybolan 93 küçükbaş hayvan, iz takip köpeği ve jandarma ekipleri tarafından ormanlık alanda bulunarak sahibine teslim edildi.

Edinilen bilgiye göre, 24 yaşındaki Engin Tunç isimli vatandaş, hayvanlarını ağılın dışarısına çıkartıp yem verdikten sonra komşusuyla sohbet etmeye gitti. Bir süre sonra eve dönen Engin Tunç, hayvanlarını bölgede saatlerce aramasına rağmen bulamadı. Engin Tunç, durumu jandarma bildirerek, hayvanlarının bulunması yönünde yardım talebinde bulundu. Kısa sürede köye gelen jandarma ekipleri, iz takip köpeğinin de yardımıyla bölgede arama çalışması başlattı.

Jandarma ekipleri, kaybolan 93 koyunu 19 saat sonra köye 4 kilometre uzaklıktaki Ballıkaya Mevkii'nde bulunarak sahibine teslim etti.

Engin Tunç, ismi açıklanmayan iz takip köpeğini bir süre severek teşekkür etti

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.