KAYINPEDERİNİN EVİNE KURŞUN YAĞDIRDI

Asayiş Yayın: 15 Ağustos 2017 - Salı - Güncelleme: 15.08.2017 20:44:21
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2363 okunma
Google News

Kütahya’da tartıştığı eşinin babasının evine gitmesine sinirlenen koca pompalı av tüfeğiyle kayınpederinin evine kurşun yağdırdı. Şüpheli koca olaydan kısa süre sonra yakalandı. 

Geçtiğimiz akşam saatlerinde İstiklal Mahallesi Okmeydanı caddesi üzerinde meydana gelen olayda  iddiaya göre N.K. kocası B.K. ile kavga ettikten sonra evi terk ederek babası H.Ö.’nün evine gitti. Eşinin evi terk ettiğini öğrenerek öfkelenen B.K. 03 VD 652 plakalı otomobili ile kayınpederinin evinin öne giderek yanında getirdiği av tüfeği ile eve kurşun yağdırıp olay yerinden kaçtı. Şans eseri ölen yada yaralananın olmadığı olay sonrası ev sahibi H.Ö. 112 çağrı merkezini arayarak durumu anlatıp damadından şikayetçi olduğunu söyledi. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından polis ekipleri olayın şüphelisi B.K.’yı Ziraat Mahallesi Çalıkuşu sokak üzerindeki evinde yakalayarak gözaltına aldı. Cumhuriyet savcısının talimatıyla B.K.’nın evinde ve otomobilinde yapılan aramada olay sırasında kullandığı av tüfeğinin yanı sıra bir tüfek iki adet kurusıkı tabir edilen tabanca ile bunlara ait fişek ele geçirdi. Gözaltına alınan B.K. gerekli işlemler için Şehit Mehmet Kartal Polis Merkezi amirliğine götürüldü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.