KAVUNCU “ONLARIN MUTLULUĞU BİZİM MUTLULUĞUMUZ”

KAVUNCU “ONLARIN MUTLULUĞU BİZİM MUTLULUĞUMUZ”

Çocuk Yayın: 12 Kasım 2013 - Salı - Güncelleme: 12.11.2013 17:05:11
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
6679 okunma
Google News

KAVUNCU “ONLARIN MUTLULUĞU BİZİM MUTLULUĞUMUZ”

Tuna İŞLEYEN/TAVŞANLI/DHA

İl Müdürlüğüne bağlı çocuk evlerindeki çocuklar için İstanbul gezisi düzenlendi.

Düzenlenen gezi hakkında Kütahya Milletvekili Prof. Dr. Vural Kavuncu şu açıklamalarda bulundu;

“Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Kütahya İl Müdürlüğümüze bağlı Çocuk Evlerimizdeki çocuklarımızın İstanbul Beyoğlu Belediyesi ile yaptığımız görüşmeler sonrasında İstanbul Kültür Gezisi Programı düzenledik.

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında toplumumuzun önemli parçası olan çocuklarımızın 21. Yüzyılın başkenti İstanbul’un önemli mekanlarını gezip görmesini eğitim gelişimleri açısından faydalı bulduk.

Şişhane Gençlik Merkezi’nde bulunan gezi rehberi tarafından bilinçli bir şekilde gezdirilen öğrencilerimiz Beyoğlu Belediyesinin tahsis ettiği araçla sırasıyla şu mekanları görmüşlerdir; İlk olarak 1453 Panorama Müzesi, ardından Rahmi Koç Müzesi, Aynalıkavak Kasrı, Taksim meydanı,Saint Antuan Kilisesi, İstiklal Caddesi, Sultan Ahmet Camii, en son olarak da Mısır Çarşısı gezilmiştir. Öğle yemeklerini de yine İstanbul’un güzel mekanlarından olan Kasımpaşa Sosyal Tesislerinde değerlendirmişlerdir.

Bu projede bize desteklerini esirgemeyen değerli Beyoğlu Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Misbah Demircan Bey’e ve emeği geçen tüm ilgililere teşekkürü borç bilirim.” Dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.