KAVUNCU, REFERANDUM ÖNCESİ SANAYİ ESNAFI İLE GÖRÜŞTÜ

Gündem Yayın: 24 Mart 2017 - Cuma - Güncelleme: 24.03.2017 10:32:25
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
1860 okunma
Google News

KAVUNCU, REFERANDUM ÖNCESİ TAVŞANLI SANAYİ ESNAFI İLE  GÖRÜŞTÜ
16 Nisan’da gerçekleşecek olan referandum çalışmaları çerçevesinde AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu Tavşanlı’da sanayi esnafıyla görüştü.

Çalışmaların son ayağı AK Parti ilçe teşkilatı, Belediye Başkanı Mustafa Güler ve Milletvekili Prof. Dr. Vural Kavuncu’nun katılımıyla Madeni Eşya Sanatkarlar Odası Lokalinde sanayici esnaf ile gerçekleştirildi. Halkın teveccühünün oldukça iyi olduğunu ifade eden Ak Parti İlçe Başkanı Av. Hilmi Gümüş gerçekleştirilen ziyaretlerden bunun anlaşıldığını ifade etti.  Madeni Eşya Sanatkarlar Odası Başkanı Yasin Demirci, esnafa sağlanması gereken kolaylıkları dile getirirken esnaf adına gerçekleştirilen yatırımlardan ve gerçekleştirilen desteklerden dolayı teşekkür etti.
AK Parti Kütahya Milletvekili Prof. Dr. Vural Kavuncu, “Tavşanlı sanayisi her geçen gün gelişiyor. Sadece Tavşanlı değil,  Kütahya’da da gelişimler var. Yeni sanayi sitesi Zafer Organize Sanayisini de kuruyoruz. “ diyerek sanayi ve diğer yatırım alanındaki gelişmelerden bahsederken,  referandum öncesi bilgilendirmede şunları ifade etti, “ Henüz oturmuş tam anlamıyla demokratik sistem, millete dayalı bir sistem oturmuş değil. Düğüm üstüne atılan düğümleri çözmeye çalışıyoruz, demokrasimiz olgunlaşırken. Atatürk’ün ölümü sonrası Tek parti döneminde İnönü Cumhuriyet Halk Partisinin kalıcı başkanıdır ve değişmez deniliyor. Şu anda da aynı düşünceleri taşıyan zihniyetin geçmişteki bu zihniyetleri var. Sizlere vaat ettiğimiz sistemde koalisyon yok. Onları hatırlarsınız. 28 günlük hükümetler gördük. 1960 yılından 80 yılına kadar 33 tane hükümet gördük. 1 seneliğine ortalama hükümet ömrü vardı. Bir buçuk yıllığına seni oda başkanı seçelim deseler istemezsiniz. Bir buçuk yılda ne yaparsınız. Şu an 600 milletvekili nereden çıktı deniliyor. Bu Anayasa ne zaman yapıldı? 1982 yılında yapıldı. Nüfusumuz kaçtı? 55 milyon idi. Şimdi kaç ? 80 milyon. O zaman 550 idi ise şimdi 600. Kütahya için 5 milletvekili bana göre karardır. Eğer daha iyi hizmet istiyorsak. 5 milletvekili bizim için karar ise 600 milletvekili de Türkiye için karardır. Bunlar milletvekillerini masraf olarak görüyor ama kendi milletvekillerinin telefon masrafından haberleri yok. 2016 yılında benim aylık ortalama gelen iletişim giderim 380 TL, iki telefonumdan iletişim masrafım. Bunu da burada ilk kez açıklıyorum. Aslında size bir şey daha soracağım. Sizden böyle bir soru beklerdim. Milletvekilliğinde askerlikten muafiyet ve ömür boyu hayatı maaşla garanti oluyor düşüncesi külliyen yalandır. Askerlikten muafiyet yok ve 2 yılda emekli de olunmuyor. “ 
Kavuncu,  son olarak “ Huzurlu, terörden arınmış, ekonomisi güçlü bir Türkiye, kendi kendine yeten, kendi kararlarını artık bağımsız olarak alan bir Türkiye olması temennisi ile hepinize hayırlı akşamlar diliyorum.” Dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.