Kavuncu Aslanapa'da REFERANDUMA Destek İstedi

Gündem Yayın: 24 Mart 2017 - Cuma - Güncelleme: 24.03.2017 10:42:43
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3333 okunma
Google News

AK Parti Kütahya Milletvekili Prof. Dr. Vural Kavuncu, Aslanapa ilçesindeki halk pazarı esnaflarını tezgahları başında ziyaret ederek, referandumla ilgili destek istedi.

AK Parti Aslanapa İlçe Başkanı Ahmet Şahan, Aslanapa Belediye Başkanı Asaf Akar ve il genel meclisi üyelerinin de iştirak ettiği ziyaretlerde ilginç diyaloglar yaşandı.

Kavuncu, "16 Nisan da yapılacak olan referandum siyasi bir seçim değildir partileri oylamayacağız. Ülkemizin geleceğinin oylanacağı bir referandum yapacağız. Halkımızın fikrini alacağız. Hayır cepesinde CHP ve HDP bulunurken Evet cephesinde AK Parti ile MHP bulunuyor. Evet'e Aktif destek her geçen gün artıyor bunu yakından takip ediyoruz. Ülkemiz açısından siyasi istikrarın ne kadar önemli olduğunu 7 Haziran seçimlerinden hemen sonra gördük. Ülke kısa süreli sıkıntılar yaşadı. Koalisyon dönemlerinde geçmişte de bunları gördük. Şimdi CHP diyor ki ülke tek adamlığa gidiyor iddiasında bulunuyor. Bizler de diyoruz ki tek adamlık sistemi deniyorsa milli şeflik dönemine bakılsın. Bizim önerdiğimiz sistem de şeflik yoktur. Bizim önerimizde rejim demokrasi ve Cumhuriyettir. Bu iki kavramdan vazgeçmemiz söz konusu değildir. Sadece güçlü bir yönetim şekli öneriyoruz. Bu önerilerimizi milletimiz de özümsemeye başlamıştır. Bunu halkımızla buluşmalarımızda yakınen görüyoruz"dedi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.