KAVUNCU; AK PARTİ DÖNEMİNDE ENGELLİLER İÇİN BİRÇOK HİZMET YAPILDI

AK PARTİ DÖNEMİNDE ENGELLİLER İÇİN BİRÇOK HİZMET YAPILDI

Siyaset Yayın: 12 Mart 2016 - Cumartesi - Güncelleme: 12.03.2016 11:24:50
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3239 okunma
Google News

KAVUNCU; AK PARTİ DÖNEMİNDE ENGELLİLER İÇİN BİRÇOK HİZMET YAPILDI

 

TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyon Başkanı  AK Parti  Milletvekili Vural KAVUNCU "Engellilerin bugüne kadar ihmal edilen haklarını AK Parti iktidarları vermeye çalıştı. Sorunlar sıfırlanana kadar bu düzenleme ve çalışmaları yapmak zorundayız" dedi.

Beyazay Derneği Kütahya Şubesi Başkanı Halil BİLGİÇ’i, AK Parti ilçe başkanı Cevdet KORKMAZ ile birlikte ziyaret eden Milletvekili Vural KAVUNCU engellilerin sorunlarını dinledi. 


Burada konuşan TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyon Başkanı AK Parti  Milletvekili Vural KAVUNCU  "Biz vatandaşa hizmet için Ankara'dayız. Özellikle engelliler konusunda, bize ne zaman görev düşerse her zaman emrinizdeyiz. Reklama girmek istemiyoruz, ama AK Parti iktidarları döneminde, bütün engellerin aşılması için birçok hizmetler yapıldı ve yapılmaya devem ediyor. Yasal ve fiziki ile maddi düzenlemeler yapılarak, özellikle engelli aileleri de rahatlatıldı. Bugüne kadar ihmal edilen hakları, AK Parti iktidarları vermeye çalıştı. Sorunlar sıfırlanana kadar bu düzenleme ve çalışmaları yapmak zorundayız.


Beyazay Derneği Şube Başkanı Halil BİLGİÇ ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirip, "Engelli arkadaşlarımızın sorunlarının giderilmesinde üzerimize düşeni yapabildiysek ne mutlu bize ve sizlere" diyerek, Beyazay Derneği olarak yaptıkları faaliyetler hakkında bilgi aktardı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.