KAVŞAKLARDA DEV YATIRIM 15 KASIM'DA BAŞLIYOR

TAVŞANLI BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA GÜLER VE TCDD BÖLGE MÜDÜRÜ ADEM SİVRİ KURUÇAY VE EMET KAVŞAKLARINDA YAPILACAK ALT VE ÜST GEÇİT PROJESİ İÇİN İLGİLİ KURUM AMİRLERİYLE İSTİŞARE TOPLANTISI DÜZENLEDİ. YÜKLENİCİ FİRMALARINDA KATILDIĞI TOPLANTIDA DEPLASE ÇALIŞMALARI ELE ALINIRKEN, TÜM KURUMLARIN 15 KASIM'DA SAHADAN ÇEKİLEREK ALANI FİRMALARA BIRAKMASI İSTENDİ.

Gündem Yayın: 01 Kasım 2017 - Çarşamba - Güncelleme: 01.11.2017 16:26:41
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
3024 okunma
Google News



Tavşanlı'da ulaşımı farklı bir noktaya taşıyacak olan kavşaklar projesine 15 Kasım'da start veriliyor. Yüklenici firma temsilcilerinin şantiyesini kurduğu alanda OEDAŞ, Türk Telekom ve Çinigaz firmalarının yürüttüğü deplase çalışmalarında sona gelindiği, ilgili kurumların 15 Kasım'da sahadan çekilerek alanı firmalara bırakması istendi. 
Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler ile TCDD Bölge Müdürü Adem Sivri'nin başkanlık yaptığı toplantıda bu yatırımın ilçe adına ne kadar büyük önem taşıdığı bir kez daha hatırlatılarak kurumların yardımcısı oldukları bildirildi. 
Başkan Mustafa Güler "Bugün Meclis salonumuzda yaptığımız toplantıda kurumlarımızın yetkililerinden işlerini toparlamalarını istedik. Onlarda iki hafta içerisinde tüm işleri tamamlayarak sahadan ayrılacaklarını taahhüt ettiler. Biz Tavşanlı Belediyesi olarak üzerimize düşen görevi yaptık ve yine bu çalışmalarda kurumlarımızın yanında olduğumuzu söyledik. OEDAŞ yer altına aldığı enerji hattından sonra Çarşamba gününden itibaren her iki kavşakta direklerini sökmeye başlayacak. Çinigaz ile Telekom firması da hafta sonunda işlerini bitirerek bölgeden ayrılacak. Yüklenici firmalar şantiyesini kuruyor. İş makinelerini getirerek kavşakların üst geçit direklerini dikmeye başlayacaklar. Yol güvenliğini alarak vatandaşımızın sıkıntı yaşamadan bu yatırımın en kısa sürede tamamlanmasını istiyoruz. Bölge müdürümüz Adem beyde bu konuya hassasiyetle yaklaşıyor. Sonuçta proje TCDD'nin yani bir Devlet yatırımıdır. Burada bizim tümüyle sorumluluklarımızın bilincinde hareket etmemiz gerekiyor" dedi 
TCDD Bölge Müdürü Adem Sivri'de bölgede yapılan 10 kavşak projesinden 7'sinin Kütahya, bunun 2'sininde Tavşanlı'ya yapıldığını hatırlatarak kurum olarak bu yatırımlara önem verdiklerini kaydetti. Adem Sivri "Bu yatırımlar ilçemiz için kıymetlidir. Biz ihalemizi yaptık ve duraksamadan yatırımımızı tamamlamak istiyoruz. Yüklenici firmalarımız buradalar. Yol güzergahında işi olan kurumlar hızlansın ve 15 gün içerisinde firmalara sahayı teslim etsinler" diye konuştu

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.