Katar Ambargosuna Tavşanlı’dan tepki

Gündem Yayın: 10 Haziran 2017 - Cumartesi - Güncelleme: 10.06.2017 11:59:38
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
4074 okunma
Google News

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde Katar’a uygulanan ambargoya karşı bir basın açıklaması yapıldı.
Tavşanlı ilçesi Cumhuriyet Meydanında Genç Memur Sen organizesi ile toplanılmasının ardından basın açıklaması gerçekleşti.
Cumhuriyet Meydanındaki basın açıklamasına Ak Parti İlçe Başkanı Hilmi Gümüş, Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Efe ve kalabalık bir grup katıldı.
Burada grup adına açıklama yapan Genç Memur-Sen Tavşanlı Temsilcisi Mücahit Eroğlu, yaptığı basın açıklamasında şunları söyledi, “Kıymetli Tavşanlı halkı, sizler hiçbir zaman ümmet için sessiz kalmadınız, Filistin için, Doğu Türkistan için, Mısır, Suriye, Somali, Arakan, Patani, Irak nerde mazlumun bir ahı var, sesini semaya yükseltmek adına ellerimizi Rahmana, yumruklarımızı emperyalizme kaldırdık.
Yine bu mübarek ayın şu mübarek saatlerinde kara gün dostumuz Filistin’in, İhvanı Müslimin ümmetin yoldaşı Katar’ın dik duruşunun, hakkı savunuşunun bedelini ödetmek isteyen ABD ve Emperyalizmin bölgedeki idamesini sağlayan, İslam Coğrafyasına kene gibi musallat olmuş kukla yöneticilerinin ferasetsiz tutumlarına tepkimizi göstermek yumruklarımızı semaya kaldırmak için toplanmış bulunuyoruz.
Sahte devrimlerle, darbe girişimleriyle, suikastlerle işgallerle bölgeyi terörize eden sizlere soruyoruz, sırada hangi ülke var? Kuveyt mi? Lübnan mı? Umman mı? Yoksa satranç tahtanızda da oyunu bozacak hamle sahibi Büyük Türkiye mi?”
Basın açıklaması Diyanet- Sen ilçe Başkanı Çağrı Camii İmam Hatibi Nevzat Balcı’nın Ümmet birlikteliği duası sonrası son buldu.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.