KARMA SERGİ

KARMA SERGİ

Kültür Yayın: 26 Mayıs 2014 - Pazartesi - Güncelleme: 26.05.2014 14:38:58
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
2967 okunma
Google News

Açılışını Selçuk Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M.Musa Özcan, Doç. Dr. Levent Mercin ve Doç. Dr. Uğur Atan’ın birlikte yaptığıDemokrasi Şöleni Uluslararası Karma Sergisi’ne akademisyenler, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Sergi konseptinin çok anlamlı olduğunu belirten Özcan, Dumlupınar Üniversitesi ile olan işbirliklerinin bugüne kadar sürdüğünü ve bundan sonra da güçlenerek süreceğini ifade etti. Ayrıca sanatın evrensel bir dil olma özelliğinin takdir edilmesi gereken bir husus olduğunu söyledi. Bu anlamda burada olmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu ifade etti.

Doç. Dr. Levent Mercin ise, serginin nasıl oluştuğunu, çıkış noktasını, sergideki eserlerin sahiplerinin nasıl bir araya getirildiği ile ilgili süreci aktardıktan sonra bu sergi ve buna bağlı olarak açılacak sergilerle neyi hedefledikleri konusunda katılımcıları bilgilendirdi.

Doç. Dr. Uğur Atan ise, böyle bir sergi için bir araya gelmekten, Dumlupınar Üniversitesi ile işbirliği yapmaktan onur duyduğunu, bundan sonraki işbirliklerine de açık olduklarını belirtti. İzleyiciler sergideki eserleri çok beğendiklerini, özellikle demokrasi ve insan hakları konusundaki özlü ve özgün olan eserlerin/tasarımların kendilerini düşündürdüğünü ve aydınlattığını bildirdiler.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.