Kariyer Fuarında Güral Porselen’e İlgi Seli

Gündem Yayın: 25 Mart 2022 - Cuma - Güncelleme: 25.03.2022 13:32:09
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
1137 okunma
Google News

Kariyer Fuarında Güral Porselen’e İlgi Seli

Güral Porselen, Avrupa’nın en büyük Kariyer Fuarında yerini aldı ve geleceğin genç yetenekleri ile buluştu.

Türk Porselen sektörünün lideri Güral Porselen, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisinin koordinesinde, Ege Üniversitesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen Ege Bölgesi Kariyer Fuarına ( EGEKAF) katıldı. Son dönem sektöründe üst üste aldığı ihracat şampiyonluğu ile öne çıkan Güral Porselen’in stantına üniversite öğrencileri yoğun ilgi gösterdi.

Üniversiteler, kamu ve özel sektör kurumları ile meslek odalarının işbirliğinde 21-22 Mart 2022 tarihlerinde İzmir’de organize edilen Kariyer Fuarı, Ege Bölgesindeki Üniversitelerin öğrencileri ve mezunlarına yönelik gerçekleşti.

Binlerce kişinin akın ettiği fuarda yerini alan Güral Porselen genç ve dinamik ekibiyle kurduğu stanta öğrencilerle bir araya geldi. Kurumsal İletişim Koordinatörü Dilek Arman önderliğindeki ekip, standı dolduran öğrencilere Güral Porselen’in değer odaklı insan kaynakları politikalarını anlattı. Stantta yapılan bilgilendirmede, Güral Porselende uygulanan gelişime dayalı projelerden ve olanaklardan bahsedildi.

Üniversite öğrencilerinin Güral Porselen’e olan ilgisi fuara katılan katılımcıların da takdirini topladı. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi yetkilileri, Üniversite Rektörleri, diğer meslek gruplarının yöneticileri ve basının da ilgisini çeken bilgilendirme çalışmaları hakkında konuşan Dilek Arman “Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisimize gençlerimizle bizi böyle bir organizasyonla bir araya getirdiği için teşekkür ediyoruz. Bu sayede bir çok Üniversite, binlerce Üniversite öğrencisi ve mezunlarla iletişim kurma imkanı bulduk. Yeniliklere ve gelişime açık, başarıya odaklı, takım çalışmasına yatkın ve hayat boyu öğrenme hedefindeki çalışma arkadaşları edinilmesinde son derece önemli bir etkinlik oldu. Fuarda en çok ilgi gören stantlardan biri olduğumuz için bizlere takdirlerini ileten Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi yetkililerimize, Üniversite Rektörleri ve hocalarımıza, basın mensuplarımıza ve tabi ki öğrencilerimize çok teşekkür ediyoruz. Üniversite öğrencilerimizin Güral Porselen’e gösterdikleri büyük ilgi bizleri gerçekten çok mutlu etti” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.