"KARANLIK İÇİNDE YAŞADINIZ, IŞIK İÇİNDE YATINIZ"

"KARANLIK İÇİNDE YAŞADINIZ, IŞIK İÇİNDE YATINIZ"

Spor Yayın: 19 Mayıs 2014 - Pazartesi - Güncelleme: 19.05.2014 09:44:42
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
3273 okunma
Google News

 

Kütahya Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) tarafından düzenlenen olgunlar futbol turnuvasında Eğitim-Bir-Sen Futbol takımı Soma’da hayatını kaybeden madencileri anmak amacıyla “KARANLIK İÇİNDE YAŞADINIZ, IŞIK İÇİNDE YATINIZ…” yazılı dövizle sahaya çıktı.

Eğitim-Bir-Sen Kütahya şube başkanı Kamil Uçan; “helal kazançla ailesinin geçimini sağlamak amacıyla yerin binlerce metre altına inen ve elim bir kaza sonucu hayatını kaybeden tüm madenci kardeşlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve sevenlerine baş sağlığı diliyoruz” dedi.

Uçan konuşmasının devamında şunlara değindi;“öncelikle yaşanan bu maden faciası sonucunda meydana gelen acıların paylaşılarak hafifletilmeli, daha sonrasında ise bu olay ile ilgili ayrıntılı araştırmalar yapılmalıdır. Maden faciasında ihmali, kusuru ve suçu bulunanlar varsa bulunup mutlaka gereken cezaya çarptırılmalıdır. Her fırsatta olduğu gibi yine ülkemizdeki birlik ve beraberliği bozmaya yönelik provokasyonlar ile sosyal medya yalanları ilk günden itibaren hortlamaya başladı. Art niyetli bazı kesimlerin milletimizin derdine çare olma yerine, kargaşa ve kaos oluşturmaya çalışmaları karşısında da dikkatli olmamız gerekiyor. Şimdi acıları paylaşma ve kenetlenme vaktidir, acılar paylaştıkça azalacaktır.”

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.