Karakova Semt Sahaları 1.4 Milyonluk Protokol İmzalandı

Spor Yayın: 15 Mart 2018 - Perşembe - Güncelleme: 15.03.2018 15:16:17
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
2379 okunma
Google News

  Karakova Semt Sahaları 1.4 Milyonluk Protokol İmzalandı

 

 

Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu ziyaret ederek, Karakova semt sahalarının yenilenmesi ve buraya yapılacak olan kompleks çalışmaları ile ilgili 1 milyon 400 bin TL’lik destek protokolünü imzaladı.

Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na ilçedeki amatör spor faaliyetleri hakkında bilgiler veren Başkan Güler, Tavşanlı’daki amatör spor kapasitesinin bir çok ili geride bıraktığını söyledi.

 

- KARAKOVA’DAN 32 FUTBOL TAKIMI OLMAK ÜZERE ORTALAMA 2000 AKTİF SPORCU FAYDALANIYOR

Yenilenecek olan Karakova semt sahalarından 32 futbol kulübünün faydalandığını bunun yanında okul sporları maçlarının da burada yapıldığını kaydeden Başkan Güler, “Geçen yıl bu sahalarda 580 maç oynandı. Ortalama 2000 aktif sporcunun hizmet aldığı Karakova’da haftalık seyirci sayısı ise 400-600 kişi arasında değişiyor” diye konuştu.

Böyle ilgi gören ve Tavşanlı’da hafta sonları önemli bir sportif faaliyet merkezi haline gelen Karakova’yı daha modern bir yapıya kavuşturmak için kolları sıvadıklarını dile getiren Belediye Başkanı Mustafa Güler, “Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile bugün 1 milyon 400 bin TL’lik destek protokolünü imzaladık. Bir o kadar da biz Belediye olarak para harcayarak burayı modern spor merkezi haline getireceğiz. Bu noktada Mehmet Muharrem Kasapoğlu nezdinde Spor Toto Teşkilatı’na, Milletvekillerimiz Vural Kavuncu ve İshak Gazel’e, Kaymakamımız Yüksel Kara’ya, AK Parti İlçe Başkanımız Nejat Tülek’e, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadık Ölçen’e, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Demiralp’e ve ASKF Başkanı Murat Cengiz’e ilçe halkım ve amatör spor kulüplerimiz adına teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. 

- KARAKOVA’YA NELER YAPILACAK?

Belediye Başkanı Mustafa Güler, buradaki iki sahanın sökülerek 68-105 metre ölçülerinde ve ışıklandırmalı Avrupa standartlarında 2 adet sentetik saha yapılacağını söyleyerek, “Buradaki tribünleri yenileyeceğiz ve soyunma odalarına ek olarak hakem, sağlık ve antrenör odalarından oluşan bir kompleks yapacağız. Projesi onaylandı, ihale işlemleri tamamlandı ve yer teslimini de gerçekleştirdik. İlçemize hayırlı olsun” dedi.

Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu da Belediye Başkanı Mustafa Güler’e Belediye olarak spora verdikleri destekten ötürü teşekkür ederek, “İmzaladığımız bu protokolün hayırlı olmasını temenni ediyorum. Spor Toto Teşkilatı olarak bizim de temel gayemiz Türk sporunu ve gençliğini desteklemektir. Türk sporunun gelişimi adına her türlü finansal desteği sağlıyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi önümüzdeki dönemde de ekonomimiz büyüdükçe verimlilik esasıyla ülke sporuna katkılarımız artarak devam edecek” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.