Karakova Sahaları İçin İstek

Spor Yayın: 04 Kasım 2017 - Cumartesi - Güncelleme: 04.11.2017 11:39:33
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3794 okunma
Google News
Karakova Sahaları İçin İstek
Tavşanlı Amatör Kulüplerinin yükünü kaldıran Karakova semt sahaları bakım istiyor. 
Tesislerde elektrik kesintisi olduğu belirtilirken spor sever futbol izleyicileri Karakova’ya da bir elin uzanmasını istiyor. Kış ayları yaklaştıkça Karakova’da müsabakaların elektrik kesintisinden dolayı oynanmama ihtimaline karşılık tarfar tedigin. Ayrıca öğle ve ikindi vakitlerini orada geçiren spor sever taraftarlar bu vakitlerde namaz kılamamaktan dertli olduklarını belirterek ufak da olsa bir Mescit ihtiyacını karşılanmasını yetkililerden istediler.  
Geçtiğmiz günlerde Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak da , TASKK kongresinde yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Amatör Sporu çok iyi bildiğine dikkati çekerek “ Mahalle Sahalarını çoğaltacaksınız , her tarafa , bulduğunuz yerlere gençlerin tesisler yapacaksınız” diye talimatı var diyerek tüm il ve ilçelere müjdeyi vermişti. 
Buna dayanarak Karakova sahalarında eksik bulunan soyunma odaları, kapalı tribün, Mescit, otopark ve çevre düzenlemesi, kesik olan elektriklerin geri getirilmesi istendi 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.