Kar ve Cerrahi maskeli soyguncular aranıyor

Asayiş Yayın: 17 Temmuz 2020 - Cuma - Güncelleme: 17.07.2020 11:25:46
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2501 okunma
Google News

Kar ve Cerrahi maskeli soyguncular aranıyor

Tuna İşleyen

 

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde maskeli 3 kişi girdikleri 3 işyerini soydu.

Geçtiğimiz ay 26 Haziran 2020 tarihi sabaha karşı Yeni Mahallede bulunan 3 işyerine giren hırsızlar işyeri çekmecelerinden paraları çaldılar.

 

Yeni Mahalle Haşim Benli Bulvarında yem satışı yapan işyerlerine giren hırsızlar içeride bulunan çelik kasayı levye ve tornavidalarla açmaya çalıştılar. Daha sonra kasayı açamayan hırsızlar çekmecede bulunan 3 bin TL'yi çalarak diğer işyerlerinden de soygun yaparak kaçıyor.

Sabaha karşı yapılan hırsızlık anı güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

İş yeri sahibi Mesut Peker, sabah geldiğinde kapılarının açık olduğunu görmesi ile polise haber verdi.

 

İşyeri sahibi Mesut Peker'in emniyete haber vermesi üzerine polis olayla ilgili çalışma başlattı. Yapılan çalışmada, saat 03.30'de gerçekleştiği anlaşılan hırsızlık anının işyerinin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdığı ortaya çıktı.Mesut Peker, sahte plaka ile ilçeye dışarıdan geldikleri tahmin edilen hırsızların günlerdir elini kolunu sallayarak dolaşıyor olmalarından ve başkalarının da canını yakmamaları için adalete teslim edilmeleri gerektiğini söyledi. 

HIRSIZLIK ANI KAMERADA

Görüntülerde, tanınmamak için kar ve cerrahi yüz maskesi takmış üç kişinin yem satış dükkanının girişine geldikleri, ellerindeki levye ile kapıları açan hırsızlar ilk olarak yanlışlıkla damacana suya yöneldiler. Daha sonra içeride duvarda bulunan gömme çelik kasaya yönelen hırsızlar kasayı açamayınca masa çekmecesini karıştırarak paraları alarak uzaklaşıyorlar.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.