KAPIMIZ SONUNA KADAR AÇTIK

Gündem Yayın: 28 Mart 2017 - Salı - Güncelleme: 28.03.2017 17:34:01
Editör -
Okuma Süresi: 56 sn.
3695 okunma
Google News

 

Kütahya Esnaf Odaları Başkanı İbrahim Yiğit ile Tavşanlı Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı ve Tavşanlı ziraat odası Yönetim Kurulu, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğluna ziyarette bulundu.
Esnaflarıın ekonomi için önemli olduğuna vurgu yapan Belediye Başkanı  Kamil Saraçoğlu; "Belediye olarak yasalar çerçevesinde esnaf kardeşlerimizin isteklerini yerine getirmek bizim görevimiz. Çünkü sizler şehrimize ekonomik olarak hem katkı, hem de istihdam sağlıyorsunuz. Sizlerin işlerinin devam etmesi, şehrimizdeki ekonominin canlı kalması demek. Biz bunun bilinciyle, Belediye olarak sizlere kapımızı sonuna kadar açtık". İfadelerini kullandı.
Ziyaretin sona ermesinin ardından Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Kütahya Esnaf Odaları Başkanı İbrahim Yiğit ile Tavşanlı Ziraat Odası Başkanı İsmail Akpınar , Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı ve Yönetim Kuruluna ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.