KAN BAĞIŞLARINDA DÜŞÜŞ VAR

KAN BAĞIŞLARINDA DÜŞÜŞ VAR

Sağlık Yayın: 06 Ağustos 2015 - Perşembe - Güncelleme: 06.08.2015 12:16:16
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3225 okunma
Google News

 

 

KAN BAĞIŞLARINDA DÜŞÜŞ VAR

Tuna İŞLEYEN / DHA

Kütahya Kızılay Kan Merkezi tarafından Tavşanlı ilçesinde kan bağışı kampanyası düzenlendi.

Kütahya Kızılay Kan Merkezi Müdürü Mahmut Ulusoy, sağlık durumu uygun görülenlerden kan bağışı talep ettiklerini ifade etti.

Kızılay'ın kan ihtiyacını karşılayarak ana vazifesini yerine getirdiğini anlatan ve kimlerin kan verebilecekleri hakkında da açıklamalarda bulunan Ulusoy, "18 yaşını bitirmiş, 65 yaşından gün almamış sağlıklı vatandaşlarımızdan kan bağışlarını kabul ediyoruz. Sağlıklı her bireyin kan vermesini uygun buluyoruz." diye konuştu.

Ramazan ayından itibaren kan bağışlarında azalma olduğunu belirten Doktor Ulusoy ;

“ Her hafta Perşembe günü Tavşanlı Belediyesi binası altında bulunan Kızılay Şubemizde kan bağışlarını kabul ediyoruz. Ramazan ayında ciddi olarak kan bağışları düşüyor. Tavşanlı’da güzel kan bağışı oluyor ancak genel mahiyette düşüş oluyor. Eskişehir Bölge müdürlüğüne bağlıyız biz ve Ramazan ayındaki düşüşlerden dolayı depomuzda kan azaldı. O nedenle vatandaşlarımızdan daha çok katılım sağlamasını istiyoruz. Kan bağışında bulunan herkese teşekkür ederiz” dedi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.