Kamil Saraçoğlu okul ziyaretleri

Gündem Yayın: 02 Mart 2018 - Cuma - Güncelleme: 02.03.2018 12:25:16
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2189 okunma
Google News

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu okul ziyaretlerine devam ediyor.

Okul ziyaretleri kapsamında Zafertepe mahallesinde bulunan Şehit Ömer Halisdemir İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret eden Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Okul Müdürü Mehmet Demir, öğretmen ve öğrenciler tarafından karşılandı.

Şehit Ömer Halisdemir İmam Hatip Ortaokulu Konferans Salonunda öğrenciler ile bir araya gelen Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu; 15 Temmuz gecesi içimizdeki hain işbirlikçiler, maşalar, FETÖ terör örgütü ile bunların tasmaları ellerinde olan Siyonist güçler Türk halkının birlik ve beraberliği karşısında hedeflerine ulaşamadılar. Hainlere karşı ilk kurşunu sıkan ve şehit düşen Ömer Halisdemir ülkemizin kaderini yeniden çizmiştir. Onun isminin bu okula verilmesi çok anlamlıdır. Bu vesile ile Kahraman Şehidimiz Ömer Halisdemiri bir kez daha rahmetle anıyorum. Yıllardır bize hep Avrupa ve batıyı örnek gösterdiler. Ancak bugün geldiğimiz nokta bunlardan geri değil hatta ileridir. Bunu da Cumhurbaşkanımızın lider kişiliği ve dik duruşuna borçluyuz. Güvenlik güçlerimiz tarafından yapılan içeride PKK terör örgütü, FETÖ terör örgütü ve ülke dışında gerçekleştirdiği operasyonu yapmak her ülkenin harcı değildir. Bunları yarınlarda çok iyi analiz edecek ve bu ülkeyi geleceğe sizler taşıyacaksınız, dedi.

Daha sonra öğrencilerin merak ettikleri soruları cevaplandıran Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu toplantı sonrası günün anısına şehit Ömer Halisdemir İmam Hatip Ortaokulu, okul yönetimi ve öğrencileri ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.