Kaliteli Ürün Üretimi İçin

Gündem Yayın: 05 Ekim 2017 - Perşembe - Güncelleme: 05.10.2017 19:05:29
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
2681 okunma
Google News


Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü tarafından Tavşanlı Orman İşletme Müdürlüğünde standardizasyon ve iş güvenliği eğitimi yapıldı.
Üretim işinde çalışan işçilere verilen iş güvenliği eğitimi ile iş kazaları riskinin, standardizasyon eğitimi ile ölçü ve boylamalardaki hata payı riskinin ortadan kaldırılması ve kaliteli üretim yapılması amaçlandı. 
Üretimde verimin ve kalitenin artırılması için üretim işini yaptırdığımız köylü vatandaşlarımıza verdiğimiz standardizasyon eğitimi başarı ile geçti. Eğitimde aynı zamanda güvenli çalışma ortamını oluşturmak ve iş kazalarının önlenmesi için alınması gereken tedbirler üzerinde duruldu. 
Tavşanlı Orman İşletme Müdürü Sinan Akdağ’ın katılımı ile yapılan eğitimde; üretim-pazarlama faaliyetlerinde olan ağaçların işaretlenmesi, kesilmesi, dalların budanması, kabukları soyulacakların soyulması gibi işlemler yerinde uygulamalı olarak anlatıldı. 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.