Kadın Kılığında Gelip Tekel Bayini Kundakladı

Asayiş Yayın: 11 Mayıs 2017 - Perşembe - Güncelleme: 11.05.2017 14:19:40
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
5222 okunma
Google News

Kütahya'da etekli ve başörtülü, erkek olduğu sanılan kimliği belirsiz bir kişi Tekel bayi dükkanını yaktı. Güvenlik kamerası tarafından işyeri önüne gelişi kaydedilen kişi, kamerayı fark edince kabloyu kesti. Olay saat geçen 30 Nisan'da sabaha karşı saat 04.00 sıralarında Zafertepe Mahallesi İmam Gazeli Caddesi'nde meydana geldi. 4 katlı bir apartmanın zemin katında bulunan Tekel bayisinde yangın çıktı. Bu sırada devriye gezen polis ekipleri işyerinin alev alev yandığını görünce itfaiyeye haber verdi. Polisler daha sonra apartmanın zillerini çaldı, araçlarından megafonla anons yapıp siren çalarak apartman sakinlerini uyandırdı. Kütahya Belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kontrol altına alınarak söndürüldü.

Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, Tekel bayi dükkanın güvenlik kamerası görüntülerini inceledi. Görüntülerde olay saatinde, erkek olduğu sanılan etek giymiş ve başörtülü olan bir kişi elinde bidonla işyeri önüne geliyor. Bu kişi güvenlik kamerasını fark edince kameranın bağlantı kablosunu kesiyor. Emniyet yetkilileri, kimliği belirsiz bu kişinin kameranın kayıt almasını engelledikten sonra işyerini bidonla benzin döküp kundaklandığını, şüphelinin yakalanması için çalışmaların sürüdüğünü belirtti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.