Kadın cinayetlerine bir yenisi daha eklendi

Yaşam Yayın: 03 Ocak 2021 - Pazar - Güncelleme: 03.01.2021 17:42:55
Editör -
Okuma Süresi: 55 sn.
1155 okunma
Google News

Kadın cinayetlerine bir yenisi daha eklendi. Öğretim görevlisi Aylin Sözer’in üzerine yanıcı madde döküldükten sonra ateşe verildi. Yanmanın etkisi ile öğretim görevlisi hayatını kaybetti.

Bu üzücü olayın ardından Bağımsız Türkiye Partisi Kadın Kolları Başkanı Seçil Mumcuoğlu yayınladığı mesaj ile bu olayı ve kadın cinayetlerini şiddetle kınadığını açıkladı.

“Artık Aylin Sözer’ler katledilmesin” diyen Mumcuoğlu, “Bir kadın daha çürümüşlüğün savrulmuşluğun kurbanı oldu. Çocuk eğitiminde uzmanlaşmış bir öğretmenimiz eğitilememiş birinin ellerinde katledildi. Aylin Sözer’le birlikte 2020’de 296 kadın öldürüldü. Kadın cinayetlerinin son bulması için. #VarBihayalimiz” dedi.

Mumcuoğlu, “Liderimiz Hüseyin Baş öncülüğünde toplumumuzu huzur, refah ve kardeşlik içinde yaşatmak, kadın cinayetlerinin son bulması için var gücümüzle mücadele ediyoruz.”dedi.

 
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.