Kaçırıldığı iddia edilen kız hala bulunamadı

Asayiş Yayın: 01 Aralık 2016 - Perşembe - Güncelleme: 01.12.2016 13:30:32
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
3835 okunma
Google News

Kaçırıldığı iddia edilen kız hala bulunamadı
Kütahya’nın Aslanapa ilçesinde yaşayan bir baba sosyal paylaşım sitesinden tanıştığı kişi tarafından Kasım ayının başında kaçırıldığını iddia ettiği 15 yaşındaki kız hala bulunamadı.
 

Olay Kasım ayı başında Aslanapa ilçesine bağlı Örenköy’de  meydana geldi. İddiaya göre 15 yaşındaki F.Ç. isimli kız sosyal paylaşım sitesinden tanıştığı S.G. tarafından kaldığı köyden kaçırıldı. Savcılığa suç duyurusunda bulunan ailesi bir ay olmasına rağmen kızlarından hala haber alamadı. Kızlarının hayatından endişe duyduklarını söyleyen baba Yakup Ç. “Bir aydır kızımızdan bir haber almak için bekliyoruz. Elimiz kolumuz bağlı bir şekilde beklemek bizi çok üzüyor. Kendi çabalarımızla sağdan soldan birşeyler öğrenmeye çalışıyoruz ama oda faydasız. Kızımızın biran önce bulunması için yetkililerden yardım istiyoruz. İnşallah kızımızın sağlık haberini biran önce alırız” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.