Kaban ve Ayakkabı Yardımı

Kaban ve Ayakkabı Yardımı

Gündem Yayın: 22 Ocak 2015 - Perşembe - Güncelleme: 22.01.2015 18:02:27
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
2969 okunma
Google News

  Hilton Gardenn Otel’de yapılan Brunch geliriyle,Merkez ve köy okullarına yardım yapıldı.

 

   Kütahya Sosyal Yardım ve Kültür Vakfı Bayanlar Kurulunun düzenlediği Brunch programının Geliriyle köy ve merkezdeki okullara kaban ve Ayakkabı yardımı yapıldı.

   Vakıf Bayanlar Kurulu Başkanı Yıldız Güral özetle şunları söyledi; “ Brunch’tan elde ettiğimiz gelirle; Merkez ve köy okullarındaki muhtaç ve dar gelirli çocuklarımıza kaban, bot ,ders malzemeleri aldık yardıma muhtaç çucukları sevindirdik”. Şeklinde konuştu.

   Vakıf Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Tunçoğlu, basına yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Vakfımızın Yönetim Kururlu ve  Bayanlar Kurulu Üyeleri örnek ve fedakar çalışmaları ile takdir toplamaktadırlar. Vakfımız 12 ay aktif çalışan bir kuruluştur. 100 Üniversite öğrencisine burs ve eğitim yardımı,Muhtaç annelere ve vatandaşlara yiyecek,giyecek ve sağlık yardımları yapmaktayız.Yüzlerce aileye sosyal,eğitim ve sağlık yardımları ile destek olduğumuz için mutluyuz.  Brunch geliri ile, Bayanlar Kurulumuz Merkez ve köylerdeki okullarda İhtiyacı olan çocuklarımızı kendi elleri ile giydirmekteler ve onların sevinçlerini paylaşmaktadırlar. Bayanlar Kurulu  Başkanı ve tüm üyeleri içtenlikle kutlar, başarılı çalışmalarının devamını dilerim”. Şeklinde konuştu.

    Vakıf Bayanlar kurulu Brunch geliriyle merkezdeki Yunusemre ilköğretim okulu ve Yunusemre Ortaokulundan 45 öğrenciye Ayakkabı ve kaban teslim edildi. Vakıf Bayanlar Kurulu 2. Başkanı Zeliha Tunçoğlu ve beraberindeki Vakıf Bayanlar kurulu üyeleri Cahide Peçen, Gülay Filizkaya,Hacer Demir, Nermin Çelik ,Nuray Emet,Avukat Nur Hayat Buran, ,Hacer Erdoğan,Verda Balaban,Meral Erdoğmuş,Gülay Aydın’la Yunusemre İlköğretim Okul Müdürü Adem Bayrak’a Vakıf Binasında Teslim Edildi.

   Ayrıca Vakfımız son bir yıl içinde merkez ve köy okullarına kaban,Ayakkabı ve Eğitim Yardımında bulundu,20 bin lirayı bulan yardım ile Kütahya’da en aktif çalışan Vakıf olan Sosyal Yardım ve Kültür Vakfı her geçen gün yardımlarını artırarak devam etmekte,Sosyal Yardım ve Kültür Vakfının çalışmaları takdirle karşılanmakta.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.