Joygame

Joygame’de Wolfteam ve Hounds Online Oyunları İndir

Gündem Yayın: 28 Ekim 2015 - Çarşamba - Güncelleme: 28.10.2015 09:34:46
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3848 okunma
Google News

 

 

Oyunlar herkesin hayatında ya ortasında ya da kıyısında köşesinde bir yerinde var olarak bulunmaktadır. Bu oyunları oynamak bizim için gündelik hayattan uzaklaşmak keyifli vakit geçirmek ya da bir iş olarak olmaktadır. İş olarak yapıyor iseniz eğer oyuncu iseniz iyi paralar kazanabileceğiniz oyunlar vardır. Fakat yok iyi oyuncu değilsiniz ama yinede para kazanmak istiyor iseniz bu durumda ilgilendiğiniz oyunun çok fazla izleyeni var ise yayın yapabilirsiniz bunu da yapamıyor iseniz daha yol yok hacı ne yapalım yani sende sabah dokuz akşam beş bir işe gir öyle kazan paranı herkes oyun oynayarak para kazanacak diye bir kaide yok. Yayıncılık zor zaten herkes yapamaz boş ver oyundan da para kazanmak için yetenek lazım uzunca bir süre antrenman yapmak lazım bu vakti ayıramıyor iseniz zaten olmaz idi boş ver. Wolfteam online oyun olarak hayatımızda bulunmakta bu oyunu indirmek istiyor iseniz sitemizin www.joygame.com/wolfteam linkine tıklayarak indirebilirsiniz.

 

Hounds online ise aynı wolf team gibi bir online oyun. Bu oyunun Türkiye’de çok fazla oyuncusu var. Bu oyuncular neden oynuyor bu oyunu bilmiyorum ama bir bildikleri vardır diye düşünüyorum oyun hakkında çok araştırma yapmadım açıkçası ondan birazda bilgisizce yazdım bu yazıyı ama yazının amacı zaten oyunu indirmek isteyen kişileri oyunu indirebilecekleri bir siteye yönlendirmek o sitenin linki ise www.houndsonline.com/tr/ linkinde saklı tıklamanız indirme bağlantısına gitmek için yeterlidir.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.