Jeotermal Kaynaklı Belediyeler Birliği Toplantısı

Ekonomi Yayın: 05 Temmuz 2019 - Cuma - Güncelleme: 05.07.2019 18:02:51
Editör -
Okuma Süresi: 48 sn.
1504 okunma
Google News

Jeotermal Kaynaklı Belediyeler Birliği (JKBB) Temmuz ayı Encümen toplantısı gerçekleşti.
Ankara’da gerçekleşen toplantıda, Türkiye'nin yenilenebilir enerji görünümü ve 2023 vizyonu konuşuldu. Ayrıca yeni dönemde belediyelere yönelik gerçekleştirilecek yenilenebilir enerji eğitimlerinin içerikleri görüşülerek karara bağlandı. Bir sonraki encümen toplantısının Afyonkarahisar ilinde yapılmasına karar verildi.
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı ve Jeotermal Kaynaklı Belediyeler Birliği (JKBB) Başkanı Osman ZOLAN Başkanlığında gerçekleşen toplantıya; Encümen Üyeleri Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet ZEYBEK, Güdül Belediye Başkanı Muzaffer YALÇIN, Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem YAVAŞ, Aziziye Belediye Başkanı Muhammet Cevdet ORHAN ve Kuşadası Belediye Başkanı Ömer GÜNEL katıldı. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.