Jandarmadan Kablo Hırsızlarına Operasyon

Asayiş Yayın: 15 Kasım 2017 - Çarşamba - Güncelleme: 15.11.2017 09:53:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3620 okunma
Google News

Jandarmadan Kablo Hırsızlarına Operasyon

Kütahya'da enerji ve nakil kablo hırsızlıklarını gerçekleştiren şebekeye yönelik operasyonda 20 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele çalışmaları kapsamında, Kütahya ve Bilecik'in Bozüyük ilçesindeki 32 ayrı enerji ve nakil kablo hırsızlığını gerçekleştirdikleri öne sürülen suç örgütü üyelerini takibe aldı.

Yaklaşık 3 ay süren çalışma sonunda ekipler, alınan mahkeme kararıyla Kütahya merkez ve Tavşanlı ilçesi ile Bozüyük'teki şüphelilerin ev ve iş yerlerine eş zamanlı operasyon düzenledi.

Arama ve kontrollerde 2 bin 782 metre telefon kablosu, 600 gram bakır kablo, hırsızlık olaylarında kullanılan 1 kablo soyma makinesi, 1 demir kesme makası, 1 direğe tırmanma aparatı ile 1 kuru sıkı tabanca, 1 ruhsatsız av tüfeği ve çeşitli çalıntı malzemeler ele geçirildi.

Hırsızlık şebekesi üyeleri H.G., R.N., R.S., C.S., A.M., M.A., T.Y., S.S., C.G., V.D., H.K., H.Ç., A.Y., M.M., M.K., T.C., A.H., S.K., Ş.K. ve U.S. gözaltına alındı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.