Jandarma ve polis denetimleri aralıksız sürüyor

Asayiş Yayın: 12 Ekim 2016 - Çarşamba - Güncelleme: 12.10.2016 13:43:08
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
5083 okunma
Google News

Jandarma ve polis denetimleri aralıksız sürüyor

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde son günlerde artan kazalar yüzünden jandarma ve bölge trafik ekipleri denetimlerini sıklaştırdı.

Kütahya- Tavşanlı - Domaniç karayollarında gece gündüz demeden kontrollere çıkan ekipler denetimlerini özellikle şehirler arası yollar üzerinde yoğunlaştırdı.

Tunçbilek Beldesinde yapılan denetimlerde, traktörlerinin arkasına bağladıkları römorklarına reflektör taktırmayan sürücülere göz açtırmayan Tunçbilek jandarma trafik ekipleri ehliyetsiz sürücüleri de affetmiyor.

Sürücülerin çok ucuza mal edebilecekleri reflektörler ve eksik elektrik donanımlarını yaptırmalarını isteyen trafik ekipleri yollarda gerçekleştirdikleri kontrol ve denetimlerin hem sürücülerin hem de yolcuların hayatta kalması için önemine vurgu yapıyor.

Trafik ekip yetkilileri, denetimlerin sıklaşarak devam edeceğini, asıl amacın cezadan çok eğitici nitelikte olduğunu ifade ediyorlar. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.