Jandarma İhtiyaçlarını Karşıladığı Yaşlılara Devletin Şefkatli Elini Uzatıyor

Gündem Yayın: 01 Nisan 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 01.04.2020 12:17:45
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
2085 okunma
Google News

Jandarma İhtiyaçlarını Karşıladığı Yaşlılara Devletin Şefkatli Elini Uzatıyor 

Tuna İşleyen

Jandarma ekipleri, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında evden çıkmaları kısıtlanan 65 yaş ve üstü ile kronik hastalığı olan vatandaşların ihtiyaçlarını karşılayarak gönüllerine dokunuyor.

Valilik bünyesinde kurulan "Vefa Sosyal Destek Grubu" çalışmalarına katkı veren güvenlik güçleri, yeni tip koronavirüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkmaları kısıtlanan 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı bulunan yaşlıların önceden ihtiyaç listesini alarak alışverişten sonra evlerine teslim de ediyor.

156 Jandarma İmdat hattını arayarak talepte bulunan yaşlıların ihtiyaçlarını temin eden ve maaşlarını tutanakla teslim eden ekipler, ailelerin hayır dualarını alıyor.

Jandarma ekipleri, bankadan maaşını çektikleri köy ve beldelerden genç yakını olmayan vatandaşların ihtiyaçlarını da alarak, kendilerine ulaştırıyor.

Vatandaşlar ise jandarma ekiplerine bu hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.