İzmir'de Kaybolan Liseli Kız Kütahya'da Bulundu

Asayiş Yayın: 07 Kasım 2016 - Pazartesi - Güncelleme: 07.11.2016 17:21:12
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
4657 okunma
Google News

Sosyal paylaşım sitesinden tanıştığı bir kişi tarafından kaçırıldığı iddia edilen İzmirli lise öğrencisi kız, Kütahya'da bulundu. Genç kızı kaçırdığı ileri sürülen zanlı da gözaltına alındı.

İzmir'de sosyal paylaşım sitesinden tanıştığı bir kişi tarafından kaçırıldığı ileri sürülen lise öğrencisi Kütahya'da bulundu.

Bornova'daki bir meslek lisesinde okuyan 16 yaşındaki Nazlı Nur Tekeli'nin, sosyal medya üzerinden tanıştığı B.Ç. tarafından kaçırıldığı yönündeki iddiaların İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından haberleştirilmesi üzerine soruşturma başlatan İzmir Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi ekipleri, şüpheli ile kaçırdığı kızın Kütahya'da olduğunu tespit etti. Lisesi Nazlı Nur Tekeli, B.Ç.'nin annesine ait olduğu iddia edilen evin çatı katında bulundu. Kütahya Emniyet Müdürlüğü ekipleriyle birlikte gerçekleştirilen operasyonda B.Ç. de yakalandı. Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerince İzmir'e getirilen genç kızın işlemlerinin ardından ailesine teslim edileceği belirtildi.

B.Ç. hakkında ise "yaşı küçük çocuğu kaçırmak" ve "zorla alıkoymak" suçlarından işlem yapılacağı öğrenildi

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.