İyi Partiden Davet

Siyaset Yayın: 11 Ocak 2018 - Perşembe - Güncelleme: 11.01.2018 11:46:10
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
4991 okunma
Google News

İyi Partiden Davet

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesi İyi Parti Kurucu Başkanı İlhan Dağıstanlı yaptığı basın açıklaması ile kuruluşlarını tamamladıklarını, üye kayıtlarına başladıklarını ve hafta sonu  İyi Parti Genel Başkanı  Meral Akşener'in geleceğini duyurarak herkesi davet etti.

İyi Parti İlçe Başkanı İlhan Dağıstanlı yaptığı basın açıklaması ile şunları söyledi;

"2 Aralık 2017 tarihinde Kütahya il Başkanlığı tarafından Tavşanlı ilçe kurucu Başkanlığı tarafıma tevdi edildi. Bu tarihten itibaren ilk önce eski balık pazarı Şehit Yaşar Gezer Caddesi'nde Parti binamızı istihdam ettik. Akabinde ince eleyip sık dokuyarak 28 kişiden oluşan pırıl pırıl bir kurucu yönetim kurulumuzu oluşturduk. Sonrasında bu listemiz genel merkezimiz tarafından onaylanarak dernekler masamıza kaydımız yapıldı. Bugün tarihi ile de üye kayıtlarımız başlamış bulunmaktadır. Bu süreçte resmi protokol ziyaretlerimizi ve diğer siyasi parti ziyaretimizi gerçekleştirdik. Aynı zamanda Balıköy beldesini ziyaret ederek orada da belde teşkilatı oluşturmak üzere dava dostlarımızla istişarede bulunduk. Yaklaşık 10 gün süre zarfında Balıkköyümüze de yetkisi verilerek belde teşkilatımız resmiyet kazanacaktır.  13 Ocak 2018 tarihinde sayın genel başkanımız Meral Akşener hanımefendi saat 11.00'da Kütahya il Başkanlığı binası açılış ve esnaf ziyareti için ilimizi ziyaret edecek. Bizler de Tavşanlı teşkilatı olarak İyi Partiye gönül veren tüm dava arkadaşlarımızı Kütahya'daki organizasyonumuza davet ediyoruz. Aracı olmayan arkadaşlarımıza ilçe teşkilatı olarak araç temini sağlayacağız. Bu konuda teşkilatımızla irtibata geçilmesi yeterlidir. İyi Parti milletimizin vazgeçilmez hasleti olan üç ana temayı sinesinde barındıran bir siyasi partidir; bunlar milliyetçilik, muhafazakârlık, ve Atatürkçülük. Çünkü bu üç temel olgu hiçbir Siyasi partinin tekelinde değildir.  Bunun içindir ki Türkiye siyasetine ve halkımıza gelirde ve sosyal yaşantıda aynı zamanda da hukukta adaleti sağlamak en büyük vadimizdir.

Iyi Parti iktidarı şu anda en büyük sıkıntısını yaşadığımız kutuplaşma ve ayrışma politikasına son vererek coğrafyamızda birlik ve beraberliği Allah'ın izniyle tesis etmeye  Ant içmiştir. İyi Parti toplumun her kesiminden insanımıza kucak açan Vatanını, Devletini, Milletini seven herkesin yer bulabileceği bir oluşum olup,  kurucular kadromuza da bu geniş yelpazeye yer verilmiştir." 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.