İYİ OLACAK ÖĞRENCİNİN AYAĞINA DOKTOR GELDİ

Eğitim Yayın: 12 Aralık 2017 - Salı - Güncelleme: 12.12.2017 08:40:33
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3242 okunma
Google News

İYİ OLACAK ÖĞRENCİNİN AYAĞINA DOKTOR GELDİ

 
Tavşanlı Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Proje Program Okulu TRT 1 "Doktor Geldi" program yapımcısı Doç Dr. Halit Yerebakan´ı ağırladı.

Sivil Toplum Kuruluşlarıyla Tavşanlı Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi arasında yapılan İş Birliği Protokolü çerçevesinde bu hafta 2071 Erdemli Nesiller Derneği´yle birlikte TRT1´in beğenilen programı "Doktor Geldi"nin yapımcısı Doç.Dr. Halit Yerebakan öğrenci ve veliler ile buluştu. Türkiye´nin en başarılı kalp ve damar cerrahlarından biri olan Yerebakan durmak bilmeyen enerjisi, sıcak tavırları ve cana yakın duruşu ile öğrenciler tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Kendisi de bir İmam Hatipli olan Dr. Halit Yerebakan Tıp Fakültesini tercih sebebi ve sürecini, ilk kalp nakli ameliyatını ve doktorluk serüvenini öğrenci ve velilerle paylaştı.  Dr. Yerebakan bir İmam Hatipli olarak Tavşanlı Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileriyle buluşmasının kendisi için de ayrı bir mutluluk kaynağı oldğunu ifade etti. 

Sıcak ve samimi bir ortamda geçen program öğrencilerin Dr. Halit Yerebakan´a yeni çıkan kitabını imzalatmaları ve tıp eğitimi hakkındaki uzun sohbetleriyle sona erdi.

Konferansın sonunda Okul Müdürü Muammer Yorulmaz davetlilere hediye takdim ederek, birkaç saatliğine sadece okullarında konferans vermek için İstanbul´daki yoğun programına ara vererek gelen Halit Yerebakan'a ve okulları ile yapılan İş Birliğindeki samimiyetlerinden dolayı 2071 Erdemli Nesil Derneği yetkililerine teşekkür etti.  

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.