İtfaiye Personeli İstanbul’da Eğitim Aldı

TAVŞANLI BELEDİYESİ İTFAİYE AMİRLİĞİ’NDE GÖREVLİ PERSONEL İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İTFAİYE DAİRE BAŞKANLIĞI’NDA EĞİTİM ALDI. UZMANLAR TARAFINDAN VERİLEN EĞİTİMLER TAVŞANLI İTFAİYESİ’NDE PRATİĞE DÖNÜŞTÜ

Eğitim Yayın: 17 Mayıs 2016 - Salı - Güncelleme: 17.05.2016 19:00:24
Editör -
Okuma Süresi: 29 sn.
4197 okunma
Google News

 

 Tavşanlı İtfaiye Amirliği’nde İstanbul eğitiminin pratik çalışmaları devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’nda uzman eğitimcilerden yangın çeşitleri, müdahale yöntemleri ve temel iş güvenliği konularında eğitim alan Tavşanlılı İtfaiyeciler eğitim konularını ve pratik bilgileri arkadaşlarına anlatıyor.

İtfaiye Amiri Abdullah Ceylan ve İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Ayşe Ceyhan Düzgün’ün de katıldığı toplantıların devam edeceği bildirildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.