İtfaiye müdahalesi güvercinleri kurtardı

Asayiş Yayın: 22 Aralık 2020 - Salı - Güncelleme: 22.12.2020 21:42:40
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1560 okunma
Google News

İtfaiye müdahalesi güvercinleri kurtardı

Tuna İşleyen/ GÖRÜNTÜLÜ 

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde, boş arazide otların alev alması sonucu çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

Akşam saatlerinde, Çardaklı Mahallesi'nde bulunan arazide henüz nedeni bilinmeyen sebeple otların alev alması nedeniyle yangın çıktı. Alevler kısa sürede tüm araziyi kaplarken, mahalle sakinlerinden bir genç tarafından itfaiyeye haber verildi.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri boş arazideki yangına müdahale etti. Yangın, yaklaşık yarım saat süren çalışma sonucu tamamen söndürüldü. Çıkan yangında yaklaşık bin metre kare arazi etkilendi.

İtfaiye ekipleri yangının büyümemesi ve gencin güvercinlerinin yanmaması için de gayret gösterdiği öğrenildi.

Bu arada evlerinin hemen önünde bulunan güvercin kümesinin yanmasından endişelenen Emirhan Yalçın ailesine ve itfaiyeye haber verdi. Kendisine alışkın olan güvercinlerin yanmaması için dışarı çıkartan Emirhan daha yangının söndürülmesinin ardından tekrar kümese içerisine taşıyarak eksik olup olmadığını anlamak için saydı. Emirhan Yalçın, " Alevlerin yükseldiğini görünce hemen telefonla itfaiyeye haber verdim. Sonra kuşlarımın bulunduğu kümese alevlerin yaklaşması ile onları dışarı çıkarttım. Çok şükür herhangi bir can ve mal kaybı olmadı" dedi.  

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.