İtfaiye ekiplerinden destek

Yaşam Yayın: 23 Mart 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 23.03.2020 09:29:03
Editör -
Okuma Süresi: 47 sn.
1060 okunma
Google News

İtfaiye ekiplerinden destek

Tuna İŞLEYEN 

Kütahya'nın Tavşanlı İlçesin'de itfaiye ekipleri sirenlerini yakarak, 'Bizler sizler için buradayız sizlerde evde kalın' diyerek sağlık çalışanlarını alkışladı.

Korona virüs nedeniyle yoğun mesai harcayan sağlık çalışanlarına teşekkür etmek amacıyla sosyal medya da başlatılan alkış kampanyası devam ediyor.

Türkiyenin dört bir yanında vatandaşlar saat 21: 00 saatleri arasında balkona çıkarak sağlık çalışanlarını alkışlıyor. Alkış kampanyasına destek veren illerin biri de Kütahya oldu. Kütahya'nın Tavşanlı İlçesin'de itfaiye ekipleri sirenlerini yakarak saat 21: 00'da, 'Bizler sizler için buradayız sizlerde evde kalın' diyerek alkış kampanyasına destek verdi.İtfaiye ekiplerinin bu anlamlı hareketi ise vatandaşlardan büyük takdir topladı. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.