İTFAİYE ARACI OTOMOBİLLE ÇARPIŞTI: 4 YARALI

İTFAİYE ARACI OTOMOBİLLE ÇARPIŞTI: 4 YARALI

Asayiş Yayın: 07 Ağustos 2015 - Cuma - Güncelleme: 07.08.2015 14:31:29
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2657 okunma
Google News

Kütahya'da itfaiye aracı ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı.  
  Kaza, Kütahya-Tavşanlı Karayolu Sanayi Kavşağı'nda meydana geldi.
  Edinilen bilgiye göre, şehir merkezinden Akkent Mahallesi'ne gitmekte olan Recep A. (50) yönetimindeki 43 HA 143 plakalı otomobil, yoğun yağmur sonrası oluşan sel baskınlarıyla alakalı çalışma yapmak için Yoncalı Mahallesi'ne gitmekte olan Yavuz S. (38) idaresindeki 43 AG 531 plakalı itfaiye aracı ile çarpıştı.
  Kazada, otomobilde yolcu olarak bulunan Şenay G., (35) Polat B., (13) Furkan Melih A. (12) ve Meryem G. (6) yaralandılar.
  Yaralılar, 112 Acil Sevrisi ekipleri tarafından DPÜ Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak, tedavi altına alındı.
  Yaralılardan Şenay G., Polat B. ve Furkan Melih A.'nın hayati tehlikelerinin bulunduğu, diğer yaralı Meryem G.'nin ise ayakta tedavi edildiği öğrenildi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.