İSTİKRAR TÜRKİYE'NİN İSTİKBALİDİR, İSTİKLALİDİR

İSTİKRAR TÜRKİYE'NİN İSTİKBALİDİR, İSTİKLALİDİR

Siyaset Yayın: 27 Ekim 2015 - Salı - Güncelleme: 27.10.2015 14:24:02
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
2956 okunma
Google News

KAVUNCU: “BİZ DİYORUZ Kİ İSTİKRAR TÜRKİYE'NİN İSTİKBALİDİR, İSTİKLALİDİR”

 

Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, kahvaltıda basın ile birararya gelerek seçim çalışmalarını anlattı.

Gündemi ve seçim çalışmaları konusunda basın mensuplarına bilgi veren Milletvekili Kavuncu, “Özellikle terörün artmasında Daeş terörü ve egemen devletlerin Daeş karşısında PKK’yı ve PYD’yi bir enstrüman olarak kullanması, şımartması ve onlara rol verme politikalarının şu anda ülkemizde PKK terör olaylarının artmasının temel nedenlerden birisi olduğuna inanıyoruz.” dedi.

Kavuncu, seçmenlerin kişisel taleplerinin bu seçim çalışmalarında, önceliğini ülke menfaetlerine bıraktığını belirterek, “Önceden vatandaşlarımız seçim çalışmalarında, kişisel ve ferdi ihtiyaçlarını gündeme getiriyorlardı ama bu seçimde genelde ülkenin genel durumu ve yansıması şuanda ön planda. “ olduğunu söyledi.

Kavuncu, seçim sonuçlarıyla oluşan belirsizliğin, insanları ve sektörleri olumsuz etkilediğini, istikrar’ın öneminin yaşanarak anlaşıldığını ifade etti. Saha çalışmalarında ve toplantılarda bunu gözlediklerini belirterek, “İstikrar Türkiye’nin istikbalidir ve istiklalidir. Bu seçimin sloganı da budur. İnşallah biz kaldığımız yerden devam etmek istiyoruz. “ ifadelerini kullandı.

 Milletvekili Vural Kavuncu, Tavşanlı’da hizmete giren devlet hastanesinde yaşanan uzman doktor sıkıntısına açıklamalar getirdi. Hekim sorununun Türkiye genelinde yaşanan bir sorun olduğunu belirten Kavuncu “Önceden buraya gelen doktorlar, muayenelerindeki kazancın avantajıyla, uzun yıllar tercih ediyorlardı. Şimdi, görev süreleri biter bitmez, kendileri için avantajlı olacak yerleri, ya da memleketlerini tercih ediyorlar. Doktor sorunu, sadece Kütahya, Tavşanlı ve Emet’in sorunu değil bu tüm Türkiye’nin sorunu, genel olarak çok büyük bir doktor açığımız var. Ama biz Tavşanlı olarak en üst düzeyde doktor sayımızı tutmaya çalışıyoruz. Kütahya için 2001 de 160 uzman doktor vardı. Kütahya’nın tamamında şuan 404 tane uzman doktorumuz var. Hemşire sayımız ikiye katlandı.” şeklinde konuştu.

Vural Kavuncu ayrıca CHP ve MHP’nin seçim çalışmalarında sürekli karalama yaptıklarını ve “ Onu sattı, bunu çaldı” gibi boş laflar sunduklarını, hiçbir proje sunmadıklarını sözlerini ekledi. 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.