İstifa Eden Muhtar Yeniden Seçildi

Gündem Yayın: 06 Nisan 2019 - Cumartesi - Güncelleme: 06.04.2019 16:56:51
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2173 okunma
Google News

 

 

İstifa Eden Muhtar Yeniden Seçildi

 

Emet ilçesinde yaşanan “Erik dalı” krizi sonrası istifa etmek zorunda kalan Emet Günlüce köyü muhtarı adayı Adem İnan 31 Mart’ta girdiği seçimleri farklı bir şekilde kazanarak yeniden muhtarlığa seçildi.

                Ülke gündemine gelen sembolik Cevizdere şehitliğindeki kurtuluş kutlamaları programında okul öğrencilerinin oynadığı folklör oyununda oynanan “Erik dalı” oyunu sosyal medyada tepki çekmişti..Törenlere katılan seyircilerden  bazılarının cep telefonu ile kaydettikleri görüntüler sosyal  medyada paylaşılmasın ardından olay  ülkede hızla yayılmıştı. Yazılı ve görsel basında sıkça işlenen  kriz nedeniyle Günlüce köyü muhtarı Adem İnan istifa etmişti.

                31 Mart seçimlerinde halktan gelen yoğun talep üzerine yeniden muhtarlığa aday olan Adem İnan  rakibinin 58 oy aldığı seçimde 662 oy alarak yeniden muhtarlığa seçildi.

                Halkın kendisine gösterdiği ilgiden memnun olduğunu belirten İnan;” Köyümüzde yaşanan talihsiz olay ülke gündemine yanlış aksettirilmişti. Sembolik şehitliğimizde öğrencilerimizin masum folklör gösterilerinin kullanılması ve konu üzerinden devlet ve hükümet büyüklerimizin yıpratılmasına engel olmak için görevimizden istifa etmiştik. Halkımızdan gelen yoğun talep üzerine yeniden hizmet için çıktığımız yolda, köy halkımızın teveccühleri ile yine bu kutsal göreve getirildik. Oy veren  vermeyen tüm köylülerimize teşekür ederken, köyümüz için çalışmalarımız aynı gayret ve şevkle devam edeceğimizi buranda kamuoyuna iletmek isterim “dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.