İstasyon Mahallesi Gölete Döndü

İstasyon mahallesindeki alt yapı çalışmaları sebebiyle çamurdan kurtulan sokaklar şimdide gölete döndü. Nisan ayının başlangıcıyla yaz yağmurlarının yoğun olduğu bu mevsimde sokaklar da biriken yağmur yine istasyon mahallesi sakinlerinin büyük tepkilerine yol açtı.

Gündem Yayın: 01 Nisan 2013 - Pazartesi - Güncelleme: 01.04.2013 18:17:28
Editör -
Okuma Süresi: 31 sn.
3231 okunma
Google News

İstasyon mahallesindeki alt yapı çalışmaları sebebiyle çamurdan kurtulan sokaklar şimdide gölete döndü. Nisan ayının başlangıcıyla yaz yağmurlarının yoğun olduğu bu mevsimde sokaklar da biriken yağmur yine istasyon mahallesi sakinlerinin büyük tepkilerine yol açtı. Halk sokaklardan geçemeyen özellikle küçük öğrenciler ve yaşlılar için mahallenin alt yapı çalışmalarının tamamlanmasını ve yolların asfalt yada taşlarla döşenip ağır giden çalışmaların dahada hızlandırılarak sorunların giderilmesini dile getirdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.