İshak Gazel'in Açıklaması

İshak Gazel'in Açıklaması

Siyaset Yayın: 03 Temmuz 2014 - Perşembe - Güncelleme: 03.07.2014 18:30:46
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
3111 okunma
Google News

Ak Parti Kütahya İl Başkanı İshak Gazel  Cumhurbaşkanlığı seçimleriyle ilgili olarak "İnşallah, adayımız Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, 10 Ağustos'ta yapılacak seçimde, ikinci tura kalmadan Cumhurbaşkanı seçilecektir" dedi.

Gazel, Kütahya parti binasında düzenlediği basın toplantısında şöyle konuştu:

"İşte bu denli önemli bir seçime girmek üzereyiz. İnşallah, adayımız Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, 10 Ağustos'ta yapılacak seçimde, ikinci tura kalmadan Cumhurbaşkanı seçilecektir. Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı seçilmesi demek, dünya üzerinde ezilen, sömürülen, hakkı gasbedilen ne kadar mazlum varsa onların sevinmesi demektir. Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı seçilmesi demek küresel bir güç olarak Türkiye'nin tebarüz etmesi demektir. Çünkü, Recep Tayyip Erdoğan, bu dünyada yapılan kötülüklere suç ortağı olmamayı seçerek, temiz kalınabileceğine inanan bir insandır. Çünkü, Recep Tayyip Erdoğan, bu ülkeyi işgal altına almak isteyen uluslararası güçlere ve onların yerli taşeronlarına engel olmuş bir insandır. Biz de AK Parti olarak seçim çalışmasıyla ilgili tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Bütün teşkilatlarımız, ulaşmadık bir ev bırakmamacasına, 10 Ağustos'a kadar milletimizin gönlüne girmeye çalışacağız."

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.