İşe Gitmeyen Genç Kız Evinde Ölü Bulundu

İşe Gitmeyen Genç Kız Evinde Ölü Bulundu

Asayiş Yayın: 31 Temmuz 2015 - Cuma - Güncelleme: 31.07.2015 11:03:33
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3361 okunma
Google News

İşe Gitmeyen Genç Kız Evinde Ölü Bulundu

Kütahya'nın Domaniç ilçesinde, bir genç kız evinde ölü olarak bulundu.

Edinilen bilgilere göre, Domaniç ilçesinde Atatürk Caddesi'ndeki evinin alt katında trafik takip bürosunda sekreter olarak çalışan A.A   (22), işyerine gitmeyince patronu M. Ö. çalışanını merak ederek evinin kapısını çaldı. Öğle saatlerinde kapının uzun süre açılmaması üzerine şüphelenen M.Ö., kapıyı kırarak içeri girdi. A.A 'yı kanlar içinde yerde yattığını gören M.Ö , sağlık ekipleri ile polise haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Opak'ın kalbinden silahla tek kurşunla vurularak öldüğünü tespit etti. Polis olay yerinde bir tabanca buldu. Bursa Adli Tıp Kurumu morguna gönderilen A.A 'ın kesin ölüm sebebi otopsi yapıldıktan sonra belirlenecek.

Öte yandan A.A 'ın sosyal paylaşım sitesinde 26 Temmuz 2015 tarihinde"Sevgili günlük bugün de ölmedik" notunu yazdığı görüldü.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.