İŞ ÇIKIŞI KAZA'DA HAYATINI KAYBETTİ

İŞ ÇIKIŞI KAZA'DA HAYATINI KAYBETTİ

Asayiş Yayın: 09 Temmuz 2014 - Çarşamba - Güncelleme: 09.07.2014 08:49:05
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3691 okunma
Google News

Emet ilçesinde   dün akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi öldü bir kişide de yaralandı.

Olay saat 20,00 sıraların da Emet ilçesi Kızıldere mevkiinde meydana geldi.

F. T.(28) bir yakınına ait olan 43 AK 62.  plakalı özel otomobil ile Emet ilçesine gelirken Emet Bor işletmesindeki bir özel firmada kepçe operatörü olarak çalışan Ali Erdoğan(26) ve Hacı Bayram Arpacıya çarptı. Kazada Ali Erdoğan ölürken ağır yaralanan Arpacı Emet Devlet hastanesindeki ilk müdahalenin ardından Kütahya’ya sevk edildi.

 

İş çıkışında sonra yaya olarak ana yoldan ilçeye  doğru yürüyen 2 işçi arkadaş   F.T’nin aracı ile çarpması sonucu kaza meydana geldi. Olay yerine gele Emet devlet hastanesine ait 2 ambulans ile Emet devlet hastanesine kaldırılan yaralılardan Ali Erdoğan (26) Emet devlet hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti . Diğer yaralı Hacı Bayram Arpacı ise Tavşanlı Doç.Dr. Mustafa Kalemli hastanesine sevke dildi. Edinilen bilgiye göre yaralı Hacı Bayram Arpacı’nın bilinci yerinde olduğu belinden yaralandığı öğrenildi.

Olaya neden olan sürücü F.T  ilçe emniyet müdürlüğüne gelerek teslim oldu.Olay ile ilgili soruşturma ilçe Emniyet  Müdürlüğü ve Cumhuriyet savcılığınca sürdürülüyor.

Haber: Ercan KOLKU / EMET / DHA 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.